AKTUELNO

Pevačica je nedavno promovisala novi singl, a promociji nisu prisustvovali svi koje je pozvala.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Katarina Grujić od samog pojavljivanja na estradi privlači mnogo pažnje javnosti. Ona je nedavno svoju publiku obradovala novom pesmom "Drugovi" koju je promovisala u jednoj beogradskoj kafani.Iako je zvala veliki broj kolega, neki su bili opravdano odsutni, a neki od njih nisu ni odogovorili na poziv ove pevačice.- Radu Manojlović sam zvala, ona se izvinila što ne može da dođe jer je snimala spot. Mi se podržavamo u svemu i ja je zaista poštujem. Neke kolege su bile van zemlje, neko je imao nastup. I ja sve to razumem, ali bilo je i onih koji se nisu udostojili ni da mi odgovore na poruku - rekla je Katarina za Svet.

Pesma je naišla na veliki uspeh, a Katarina priznaje da se pribojavala kako će ovaj singl biti prihvaćen.- Osećaj je lep, a uspeh veliki. Tako je bilo i sa prethodnim singlovima. Iskreno, kada sam prvi put čula pesmu "Drugovi", bila sam skeptična pošto je r'n'b fazonu, ali nisam se pokajala - rekla je Katarina.

Foto: Instagram

I kako često nastupa, dešava se da ima i nekih neprijatnosti, a zato je tu obezbeđenje.- Ja to po kratkom postupku - šamar i završim posao. Nisam imala loše situacije, ali kada se neko napije, a dešava se, ja kažem obezbeđenju da reši problem - iskrena je bila Katarina.

J. V.

#Katarina Grujić

#pevačica

'