AKTUELNO

Smeta joj njegov flert sa Majom!

Viktorija Mitrović bila je naredni sagovornik Darka Tanasijevića, sa kim je iskreno komentarisala o njenoj turbulentnoj vezi sa Markom Osmakčićem, ali i večerašnjem brutalnom okršaju sa Milicom Veselinović:

Ja sam stavila veš da se suši, rekla sam da ne stavlja preko toga, da bi se osušilo, Maja me je poslušala, ja posle ulazim, Milica i Mensur peru veš i zakačili su preko moje posteljine. Mensur se tu ubacio, kako ovde nema reda, ona je krenula da galami. Stvarno su prevršili svaku meru, ja to neću da tolerišem. Svašta smo rekle jedna drugoj, Mensur je počeo da se gura sa mnom, kao da su se oni nešto uvredili. Nije lepo, ali smatram da ništa loše nisam uradila. Ona je toliko bezobrazna, čak i prema njemu - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i ja se sad svađamo, jer oboje imamo emocije, smatram da je tako. Sad tek vidim da ima emocije, izljubomorisao mi je zbog Janjuša sinoć. Kad je Maja ušla, on je povileneo, ali Maju on ne zanima, malo je preterano da toliko juri za njim. Ja njoj nisam mogla da kažem ništa, jer smatram da nisam imala prava. Sad generalno nemamo problem. Ja nekad namerno kažem nešto što bi nekoga uvredilo, možda nekad zaboravim gde sam - nastavila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga