AKTUELNO

Tvrdi da ga voli svim srcem!

Milica Veselinović naredna se našla na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je otvoreno govorila o svojoj ljubavi sa Mensurom Ajdarpašićem:

Ja razumem da je opterećenja, da sve utiče na nas, ja sam ga slagala za jednu situaciju, tačnije prećutala sam mu nešto, opravdano je da mi ne veruje, ali ljubomoriše bez razloga, stalno priča kako ja jadva čekam da budem sa nekim drugim, mene to vređa. Vređa me kad mi kaže da ga ne volim. Ja sam srećna što ga imam za dečka, ali ja prolazim kroz kuću pored muškaraca i gledam u pod. Ja gledam u sto kad neki muškarac ima izlaganje - priznala je Milica u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni priča da se neko drugi meni sviđa, a ja ne mogu da zamislim da budem sa drugim muškarcem. To mene ponižava. Ja sam za Minu rekla činjenice, nikada nisam rekla da je loša osoba, ako on žudi za takvim odnosom kao što je imao sa njom, ja mu takva devojka nisam. Ne pravim mu ljubomorne scene, ja mu u lice kažem šta i kako, ne smejem se muškarcima, zašto misli da mi se neko sviđa? Ja ga volim svim srcem. Kakav Fran, ja nikada nisam imala neku komunikaciju sa njim, ne mogu da zamislim da drugog muškarca držim za ruku - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga