AKTUELNO

Hteo je da ih impresionira, ali nije uspeo.

Ivan iz Bačkog Dobrog Polja poslednji je takmičar koji se predstavio u večerašnjoj emisiji ''Izvedi me'', ali ujedno i poslednji takmičar u ovoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

- Simpatičan je i volim to što ima bradicu. Videćemo dalje, ima šanse za sada - kazala je Jovana.

Nakon toga, devojke su imale prilike da vide Ivanov prilog.

- Trenutno radim sezonske poslove, ali imam u planu nešto drugo. Volim sad sa drugarima da idem po kafićima. Volim malo mršavije devojke. Nije mi bitan fizički izgled, nego harizma. Kupovao sam devojkama cveće i šarmirao ih osmehom, ako je prava ljubav to se oseti - rekao je Ivan.

Sve devojke su ostale uključene, a Đurđica je otkrila da još uvek nije stekla nikakav utisak o novom takmičaru.

- Neutralan si kao Švajcarska - rekla je Maša.

Foto: TvPink Printscreen

Ivan je dobio priliku da pokaže svoj talenat. On je pokušao da pokaže devojkama kako zna da imitira ljude, a devojkama se to nije ni malo nije dopalo. On je dobio mnogo crvenih tastera, pa mu je ostalo svega desetak devojaka da izabere.

- Što se tiče imitacija, nisam nešto oduševljena jer ne znam o čemu se tu radi. Nisam razumela uopšte - rekla je jedna od devojaka, a mnoge su se s njom složile.

On je na kraju ostavio Emu i Anu, a nakon Andrijine informacije da jedna od njih nema mane, Ivan je odlučio da izvede Anu. On je njeno ime i napisao na samom početku.

Nakon što su Ivan i Ana izašli sa scene, Andrija se pozdravio sa publikom, a devojke su ga ljubile dok su izlazile sa scene.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#emisija

'