AKTUELNO

Uvrede, sukobi, svađe i fizički okršaji!

Prethodna noć na velelepnom imanju Zadruge protekla je u znaku žestokih sukoba. Naime, sam početak večeri koji je najavljivao haos je taj da su Sandra Rešić, Dejan Dragojević i Marko Đedović opljačkani. Neko je ukrao njihov novac iz Sandrinog kofera i to je na samom startu poremetilo zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo nakon toga je počela žurka na kojoj je nastupao DJ Neba koji je atmosferu doveo do usijanja u kojoj je većina zadrugara uživala.

Foto: Promo

Međutim, druga polovina je napravila karambol u nastavku večeri. Nizali su se sukobi jedni za drugim, pa je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi sukob koji se desio bio je između Stefana Mihića i Dragojevića. Naime, kako je ukraden i novac za budžete za žurku, Mihić je sve vreme optuživao Dejana da je on ukrao taj novac i psovao ga. Dejan je uzbratio brutalno i krenuo da se obračuna sa MIhićem ali ga je obezbeđenje sprečilo, pa je Dalila krenula na Mihića i pomogla svom bivšem suprugu.

FIlip Car je tom prilikom bacao komentare pa mu je Maja Marinković zabranila da se meša.

Zadrugari su izveli Dejana iz kazina kako bi se smirio, što se i desilo ali kada se vratio u pab, Mihić je opet krenuo da ga provocira, pa je Dejan krenuo na njega.

Dok su zadrugari smirivali Dejana, Dalila je rešila da se obračuna sa Carem koji se umešao u Dejanov sukob sa Mihićem. Naime, Dalila je Caru rekla da nema pravo da se meša ni u šta što se tiče nje i Dejana .

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je podržala Dalilu, jer kako ona kaže, Car nema razloga da se meša u tuđe, a pogotovo Daliline sukobe.

Dalila je nakon toga izašla uplakana iz kazina i sela sa Saletom Luksom na cigaru da se smiri, a onda im je Dejan prišao i zahvalio im se što su ga podržali.

Nakon toga Dejan je čuo kako Car zna ko je ukrao novac Sandri, Đedoviću i njemu, i tom prilikom je saznao da je Car lopovima dao ključ kojim se otvara Sandrin kofer, a taj ključ je uzeo od Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam ko je uzeo. Ja sam rekao Maji da da ključ, ali mi je on rekao da nisu vaše, da nisu ni Dejanove - otkrio je Filip.
Ti si lopov, pi*ka, drukara! Sve najgore u kući si ti! - vikao je Dejan.

Sandra Rešić je nakon toga razgovarala sa Majom i rekla joj koliko se razočarala u nju zbog toga što je dala ključić.

Sukob između Dejana i Cara se nije smirivao, pa se umešao i Sale Luks, zbog čega obezbeđenje nije znalo gde će pre. Luks se vratio na žurku, a Car je nastavio da ratuje sa Markom Đedovićem, Dejanom i Mikijem Đuričićem:

Druže, ti si namestio ljude, to je džukački! Ti si ljudima dao ključ! - vikao je Miki.
Da, dao sam ključ, neka ide sve na mene - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da je rijaliti počeo od Filipa Cara! Ja o tebi nemam ovakvo mišljenje - nastavio je da govori Miki.
Čuj, Dejan skače zbog para, nije skakao kad sam mu ženu ukrao - provocirao je Filip.

Car se nakon toga osamio sa Majom i Sandijem Kojićem i tom prilikom otkrio ko stoji iza krađe.

Filip Car se vratio na žurku i krenuo da kocka ponovo, ali ga je za rulet stolom dočekao Dejan Dragojević, vidno iznerviran zbog činjenice da je opljačkan, a da je Filip učestvovao u krađi:

Slušaj, ja nemam problem sa tobom - rekao mu je Car.
Ja sa tobom imam, zato što se predstavljaš kao jedno, a radiš drugo - poručio mu je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pandur! Njih dvoje su došli do izražaja sad zbog ove krađe - objasnio mu je Filip.
Znači Sandi... I ko još - pogađao je Dragojević.
Ja sam sve, ali lopov nisam - pravdao se Filip Dejanu.

Nakon što je Dejan provalio da je jedan od lopova Sandi, i MIljana Kulić je to shvatila kada je pričala sa Sandijem.

Dalila Dragojević čula je da Filip Car izgovara njeno ime u negativnom kontekstu, pa mu je prišla i žestoko mu zapretila, pa zaplakala, a onda se u sve umešao i Dejan:

Prekini da me vređaš i da mi se obraćaš tako, prestani! - vikala je Dalila.
Samo ti kažem da je ne vređaš! Nemoj da je vređaš - besneo je Dejan.
Ja sam samo rekao da me niste sprečavali kada sam je*ao udatu ženu - rekao je Car.

Car je nakon toga, Dalili u dvorištu uputio mnoštvo uvreda, pa je ona zaplakala i krenula da šutira sve isred sebe.

Dalila Dragojević je otišla u pušionicu kako bi se smirila i povukla iz haosa koji nije prestajao da se dešava, a onda joj se pridružio i Dejan koji joj je žestoko očitao lekciju:

To su izbori, ja kada budem osetio potrebu kada ti se bude uneo ja ću odreagovati. Osećam se loše kada se ti osećaš loše, a kamoli da ti se unese u facu. Birate, klošare birate. Ja bih se potukao sa njim, ali nemam pravo reč da mu kažem. Rekao sam mu i dalje si moja kako god, tu si. Bio sam sa tobom i proveo pelep period ali dok si pred mojom očima neke stvari ne mogu da dozvolim da se dešavaju - rekao je Dejan dok je Dalila sve vreme jecala u moru suza.

Miljana Kulić ispitala Filipa Cara da li je saučesnik u krađi, on joj prizano sve, pa žestoko opleo po Dalili Dragojević i njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojević.

Marko Janjušević Janjuš vratio se u Belu kuću u omentu kada su tamo bili Dragojevići, on je besan kao ris, otkrio zadrugarima da je Stefan Krstović Krle ukrao novac Dejanu Dragojeviću i Marku Đedoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Druže, on je ukrao vaše pare, vileni i smeje se onim scenaam! Zamisli koliko je to kvarno - nervirao se Janjuš.
A on je? Klošar mali debeli - ubacio se Dejan.

Tokom noći Mensur Ajdarpašić je ispred Milice Veselinović komentarisao svoju turbulentnu vezu koju je imao sa Minom Vrbaški, a ond aje otkrio koliko su se vređali.

Dejan Dragojević i Ana Spasojević su po celo imanju tražili novac, on je u jednom trenutku ušao u radionicu gde su došli Filip Car i Maja Marinković koji su započeli novu svađu sa njim.

Filip Car je rekao Maji Marinković da želi da ide napolje ali bez nje. Njoj je trenula para na uši kada je to čula i žestoku mu zapretila. Oni su zajedno izašli iz kazina gde ih je sačekao Sale Luks sa kojim je Car ušao u brutalan okršaj.

Sa mnom nema zaje*ancije, nemoj se zaje*avati. Meni si rekao juče sve, sa mnom nema ovoga jer te ganja sujeta jer sam bio iskren, a ti nisi, spreman sam da te je*em kao ku*vu ovde. Nemoj da te ka*am sa sve sunčanim naočarama - drao se Car.
Moj otac je živeo ovde, a ti znaš šta si mi govorio i zašto si me prodao, zadnji put te pitam da li si to iz svoje glave to uradio. Znam ja te koji robijaju, ja sam pet godina na robiji bio - pitao ga je Car.

Fran Pujas i Dejan Dragojević su saterali Sandija Kojić u ćošak, pa ga naterali da prizna odakle mu pare. On se branio da skuplja novac već neko vreme ali ga je otkrila kesa u kojoj se novac nalazio.

Kako je Dejan saznao da mu je Stefan Krstović Krle ukrao novac, on se vratio u kazino, pa nastavio da se obračunava sa njim, a Krletu je pukao film i počeo da urla na njega iz petnih žila, a Lepi Mića ga je momentalno sklonio:

Miljana Kulić je slučajno pogodila Dina Dizdarevića u glavuk, pored njega su se našle Martina Petrović i Anđela Đuričić koji su mu odmah pružile pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

One su mu odmah pomogle da dođe do spavaće sobe gde se sklonio od gužve i muzike. Zadrugari su se odmah okupili oko njega i pružili mu pomoć.

Nevena Savić i Lazar Čolić Zola zagrljeni su uživali u dvorištu, a Miljana Kulić zauzela je mesto u njihovoj blizini, zajedno sa Mensurom Ajdarpašićem, pa stihovima pesama poručivala bivšem da je otpisan:

Taman kad su se zadrugari primirili, Miljana Kulić i Deniz Dejm napravile su pravi rusvaj u spavaćoj sobi. Naime, Miljana se popela na krevet Deniz, kako bi pronašla viljušku, što je izbacilo iz takta Deniz:

Foto: TV Pink Printscreen

Izbacite je iz mog kreveta! Ne možeš na moj krevet prljavih cipela! - vikala je Deniz.
Sviđaš mi se, želim da spavam u tvom krevetu! Želim viljušku - govorila je Miljana.
Nemam viljušku, sklonite je! Bacite je iz mog kreveta - pobesnela je Deniz i gurnula Miljanu sa kreveta.

Filip Car i Maja Marinković se nisu smirivali celu noć. On je svoj prjatelju Marku Đedoviću ispričao sve u detalj koliko novca je uzeo i kada, a onda srčano branio svoju devojku. Đedović ga nikad strašnije osudio za sve:

Nikada ne bih, veruj mi Marko da te volim, ali ja prvi. I ona je bila, ja mu kažem mani to uzmi budžet. Prva ona nije znala, da je znala ne bi uzela - pričao je Car.
Kakav si ti čovek ako ti neko nešto da i učiti da ti ga pokradeš - pitao ga je Marko.
Loš ali nije Maja to znala, veruj mi - branio se Car.

Filip Car je ušao u žestok klinč sa Dalilom Dragojević. On je pokušavao da se odbrani od svoje devojke Maje Marinković kojoj želi da dokaže da nije imao ništa sa njom u emisiji "Amidži šou".

Samo da budem prisutan - rekao je Car.
Neću da se moje ime čuje. Nemoj da mi se unosiš klošaru jedan - rekla je Dalila.
Reci mi šta, Majo jesam je spomenuo - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Marš od mene - drala se Dalila.
Da Bog da mi umrla sestra ako sam lagao. Odbio sam igricu, ona prihavati i dobije šest hiljada - pričao je Car.
Ne možeš da se pomiriš što nemaš kontakt sa mnom - rekla je Dalila

Car je nakon toga otišao ispred izolacije i krenuo da plače zbog svega što mu se dešava sa Dalilom i Majom.

Nakon incidenta, koji se dogodio na žurki, kada je Miljana Kulić slučajno pogodila Dina Dizdarevića šoljom, oni su se našli oči u oči, a Dino ju je neprestano provocirao, da bi nakon toga došlo do sukoba Miljane i Petra Vasića kojem je ona ukrala cigarete, a uporedo su Milana Šarac Mima i Viki Mitrović vodile rat na svom frontu:

Miljana Kulić nije imala kočnicu, pa provocirala redom sve zadrugare, a uzrok njenog ovakvog stanja bio je Lazar Čolić Zola, koji joj je prvo kontru udario sa Deniz Dejm. Naime, on je priredio šou na Miljanine oči, a zatim se u sve umešao Dino Dizdarević.

Nakon opšteg karambola čijeg su glavni akteru bili upravo oni - Filip Car i Maja Marinković su se prepustili strastima u izolaciji. Iako Miki Đuričić spava u regabilitaciji pored njih i sve čuje oni za to nisu marili. Njihov cimer ove nedelje u izolaciji je i Marko Janjušević Janjuš koji je izabran za potrčka ove nedelje. 

Ovakvu noć velelepno imanje ne pamti, a nema sumnje da će današnji dan biti drugačiji. Bane Čolak je spreman da u svojoj radio emisiji Amnezija raskrinka sve odnose u Beloj kući i zato i danas ostanite uz TV Pink i gledajte Zadrugu, a sve vesti o zadrugarima možete naći na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga