AKTUELNO

I dalje ima emocije prema njoj?!

Mensur Ajdaršapić je ispred Milice Veselinović, njegove devojke, razgovarao sa Markom Đedovićem o Mini Vrbaški. Naime, Mensur se u pušionici prisetio kako su se on i Mina svađali i na koji način su se rešavali njihovi sukobi.

Mensur se prisetio svoje vanvremenske ljubavi i tom prilikom izjavio:

Auuu, kako me je sje*ala tad! Vređala mi je drugove, ali mi Ardijana nikada nije dirala. Najgore kada mi kaže "Pi*ko". Ne, stvarno je haos bio - prepričavao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom pirlikom sutpili smo u kontakt sa Minom i zamolili je da nam prokomentariše Mensurove reči da je ona vređala njegove prijatelje:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Vidite, sve je to normalno negde! Uvek se najviše sećate najjačih emocija i događaja koji su pratili te emocije! Posebno jer se on sada i nalazi u prostoru gde je sve počelo i gde se mnogo toga odvijalo! Samo ne znam odakle mu izjava da sam ja vređala njegove drugove, jer sa svima sam i danas u dobrim odnosima - otkrila je Mina.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić/ P. Radosavljević

Minu smo još upitali da li smatra da je Mensur ušao u vezu sa Milicom, kako bi pobegao od emocija i prostora koji ga podesćaju na nju, na šta nam je ona dala kratak ali jak odgovor:

- Naravno - rekla je Mina.

Foto: Pink.rs

Autor: N.B.

#Mina Vrbaški

#Zadruga