AKTUELNO

Portret će krasiti dom naše poznate pevačice.

Poznato je da Milica Todorović pored sjajnog glasa ima i talenat za imitaciju, glumu, ali i crtanje, iako se retko kada pohvali svojim umećem.

Foto: Andrej Nihil

Iako zbog poslovnih obaveza retko kad uspeva da nađe vremena da stvori neko umetničko delo, izgleda da se nedavno veoma zbližila sa jednom koleginicom, te je odlučila da joj pokloni mali znak pažnje i to u vidu portreta.

Naime, Milica je nacrtala pevačicu Eminu Jahović sa kojom je nedavno snimila duetsku pesmu ''Limunada'' koju njihovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju.

Foto: Instagram

Pročitajte još:

SEKSI MAMA! Bez šminke samo sa peškirićem na sebi Seka ZALUDELA SVE! (FOTO)

- Dragi moji, da li ste znali da Milica Todorović ovako crta? I da je ovaj moj portret koji mi je poklonila nacrtala za manje od 20 minuta? Toliko je volim, moja limunada devojka. Hvala, lepotice. Zauzeće najlepše mesto u mojoj kući - napisala je Emina u okviru fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je njen portret.

Podsećanja radi, premijera Miličine i Eminine pesme ''Limunada'' zakazana je za danas, 8. avgust, pa će u toku današnjeg dana njihova publika moći da uživa u još jednom letnjem hitu.

Autor: B. R.

#Emina Jahović

#Milica Todorović

'