AKTUELNO

Tenzija sve više raste!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje 

Trčala si za Dalilom zbog kadra, pa kada te je provalila, loša ti je i da li se zbog toga približavaš Dejanu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Niskobudžetne rasprave, paljba - rekla je Dalila.
Pokazala si ti svoj budžet ovde...Ja sam bila iskrena u prijateljstvu sa Dalilom i zbog nje sam ušla u sukob sa drugaricom sa kojom sam dobra od prvog dana ovde. Ja nisam Dejanu prišla sa tim nekim lažnim pričama. Rekla sam da mi je žao, što sam ga samog poslala u izolaciju, plašila sam se. Ja sam ga pitala, jer sam ga ja i poslala, lično ja, ne niko drugi. Što se tiče na dalje, prišla sam tamo kod Marka Đedovića, Dalila mi je i to zamerila. Kad smo Mateja i ja raskinuli, ona ga je na kvarno pozvala da spava kod nje, a onda je sutradan krivila mene da se nabacujem njenom mužu. Ja sam rekla na početku, da je jedini muškarac sa kojim sam se muvala ili imala nešto je Mateja. Ona je meni tamo danima plakala, nisam spavala danima zbog nje. Moj i njen odnos je zavrešn, ali je iznosila da joj je mnogo krivo i teško zbog Dejana - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je ustala da prokomentariše aktuelnu temu:

Krivo mi je što sam prećutala...Nelogičnost kod Anđele je da je posavetovala Dalilu da ide da priča sa Dejanom. Ako misliš da to želi, ustaneš i kažeš da ti je ona rekla jer želi taj razgovor, ali je Anđela tražila savet da joj se kaže šta je bolja solucija, ali ne za Dalilu. Ako si videla, spavaš sa Dalilom, posavetovala si je za Dejana, ti razmišljaš o Caru. Svako ima oravo da radi šta hoće, ali ako provodiš vreme sa nekim i znaš koliko je gotov psihički, ti šalješ nmjih u izolaciju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela nije imala opravdano da ih stavi u izolaciju. Dejane, nije super - ubacio se Car.
Čorba da uđe vi biste se pokvarili iste sekunde, kao što ste se ti i Dalila - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da komentarišete, jer vrlo dobro znate kakva sam ja i koliko sam luda - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga