AKTUELNO

Ništa nije ukazivalo na to da Kristina Kika Đukić namerava da digne ruku na sebe

Jutjuberka i influenserka Kristina Kiki Đukić (21) izvršila je samoubistvo u noći 8. na 9. decembar, a tragičnu vest da je preminula potvrdila je i njena drugarica Laura.

Foto: Instagram.com/kikax3

Prema navodima njene bliske saradnice, Kristina se borila sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama, a svega pet dana pred smrt, objavila je video na svom Jutjub kanalu.

Na snimku u kojem se Kristina poslednji put obratila svojim pratiocima, ništa nije slutilo na tragediju.

Na početku je istakla kako nekoliko meseci nije snimala za Jutjub, ali je odlučila da sada nastavi, nakon čega je igrala popularnu video-igricu sa svojim fanovima.

Potom je za kraj snimka rekla:

- Vidimo se u sledećem videu, braćo!

Nasmejana i naizgled raspoložena, Kristina je odavala utisak da je sve u redu.

Inače, Kristina Kika Đukić rođena je 25. jula 2000. godine. Njena popularnost na društvenim mrežama rasla je iz godine u godinu, te je na Jutjubu imala 700 hiljada pratilaca, dok je na društvenoj mreži Instagram imala preko 350 hiljada.

Pasija su joj bile igrice, a premda su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svojJutjub kanal „K1KA“ na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni „Minecraft“.

Foto: Instagram.com/kikax3

Autor: M.M.