AKTUELNO

Haos!

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, koja je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog brutalnih svađa sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je danas saopštio da će o jutjuberki govoriti u novom klipu koji sprema.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/Instagram.com/KIKAX3

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do jutarnjih programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Danas, nakon njene smrti, nižu se komentari na fotografijama Bake Praseta. Pojedini pratioci Bogdana nazivaju "ubicom" i pitaju ga "da li je sada srećan".

"Jesi li sad zadovoljan smeće jedno, sva ova s*anja su potekla od tebe. Ti si jedan ljudski odron", "Majmunčino raspala, maltretirao si Kiku, a ona se ubila sada", "Otac ti je sveštenik, zar te nije nimalo odgojio jade jadan", "Monstrum", "Kako ćeš sada da živiš kad znaš da si se u*rao Kiki u život", "Je l' ti sad drago mentolčino, kako ćeš spavati noćima", "Crkini, molim te", "Sram te bilo, devojka se ubila zbog tebe", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Autor: P.R.