AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Emisija ''Nominacije'' je u toku, zadrugari biraju večeras između Maje i Janjuša.  Narednu koji je nominovao bio je Stefan Mihić_:

Meni je jako čudno što vas dvoje posle dužeg vremena sedite jedno preko puta drugog. Moje mišljenje je da postoji nešto između vas i dalje. Maju znam pet godina, poštujem te, cenim tvoju iskrenost. Janjuš je jako dobar čovek, vredan, ali imao je trnovit put do uspeha. Na putu si da ostavariš to. Želim ti da ostvariš to. Moram da sačuvam Janjuša, a šaljem Maju - rekao je Mihić.
Ne znam ni jedno ni drugo, ali sa Majom sam bliži, zbog Takija, pa ću zadržati Maju - rekao je Đole.

Foto: tv

Meni Maja izgleda fantastično. Ona je meni sjajna, čula sam da je dobar čovek, ali meni to nije normalno. Ona je razoraila jedan brak, a ond aspavala sa najboljim prijateljm tog čovek ispred njega. Ona izgleda fantastično, a sebe ponižava sa ponašanjem u vezi. Ona je komentarisala gledaoca koji joj je postavio pitanje da li je pali da ima se*s sa Carem ispred Janjuša, a ona vređa gledaoca, pa valjda treba da se zapita zašto joj postavlju to pitanje - rekla je Sanja.
Maja nije kriva što je Janjušu pukao brak. on je sam kriv - rekao je Car.
Ma i ja sam kriva, ali je i on kriv, njega je žena ostavila, prekipelo joj - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi pominješ ženu, ona se meni opet obratila - govorio je Janjuš Caru.
On hoće meni da rasturi vezu, ne volim te, odje*i od mene - rekla je Maja.
Ja ako kažem uvek ispadne da sam ljubomoran, nerealno je da ona sve vreme juri mene pogledom sa osmehom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja priča da je moralna devojka, a nema moralna načela, njoj ne fali ništa sem malo pameti. Sa druge strane, Janjuš je mene postavio ovde kao da sam u hotelu. Šaljem Janjuša - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.

#Zadruga