AKTUELNO

Šok!

Sledeće pitanje koje je pripadnik sedme sile postavio bilo je za  Taru Simov:

Mene ljudi nazivbaju psihopatom zbog njega. Mateja je neko ko bi mene izveo nakon sukoba, a ne da me ponižava kao štgo jer radio - rekla je Maja. .
Ima dana i kada se on meni nalazio, kada me je izveo. Nakon sukoba swa MIljanom, itd. Ja ne mogu da prihvatim da mateja misli sve što govori. On govori te loše stvari da bi se dokazao, a ja sam ga jurila da mu se izvinim - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te boli to što te naziva najnegativnijom osobom?
Ja tešim sebe jer smatram da on to ne misli. On ima loše mišljenje o mojim postupcima. Ja sam trpela psihičko maltretiranmje od strane Nenada u prošloj sezni, i verujem da je to razlog da Mateja tako misli o meni. Meni je jako krivo što ion ne vidi kakava sam ja - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam mržnju prema njoj, nemam, imam gađenje. Što se tiče njene svađe sa Mićom, svi su se smejali, i meni je biolo smešno. Ja nju ne doživljavam ovde, ne komentarišem je. Kako ja nju komentarišem kad je ne pominjem. Ja nemam lepo mišljenje o tebi Tara. Desio se onaj zadatrak sa lisicama, ja sam tada spustio loptu i pomislio da se poremenila, ali ništa od toga - rekla je Tara.
Ja više nemam nameru da komuniciram sa njom, totalno je ignorišem, i ne diram je, dok ona mene svakkih 5 minuta uzima u usta - rekao je Matija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga