AKTUELNO

Teško joj je!

Ove nedelje u ''Premijera Vikend specijalu'' u velikoj životnoj ispovesti sa sa Nemanjom Vujičićem dušu je otvorila pevačica Zlata Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ovom prilikom bez ustezanja progovorila o svim segmentima svog života,

Mnogo sam tužna u poslednje vreme i kad čujem pesme mojih kolega i drugova, koje sam volela, a više ih nema - priča Zlata kroz suze.

Zlata je u ovoj ispovesti priznala da je abortirala kada se prvi put udala po nalogu porodice.

To je moj greh, da sam bila u drugim godinama, možda bih rodila, ali to je bilo presudno za dalji moj život - otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Počela je da peva sa 16 godina:

Majka mi je želela najbolje, htela je da se udam tamo gde je dobra porodica, da živim zdravo i normalno. Ispekla sam zanat i videla da je to moja budućnost, to je sudbina, to je život - priča Zlata,

Iskoritila je priliku da otkrije i urnebesnu priču o upoznavanju svog biloškog oca, što se desilo u njenoj 20. godini.

Ja sam svog oca upoznala u svojoj dvadesetoj godini. Bio je Crnogorac iz ugledne porodice. Majka je bila jako ponosna žena i nije htela da čuje. Nema slučajnosti, on je sreo moju tetku posle dvadeset godina. Majci niakda nisam postavljala pitanja ''Gde je otac?'' i nikada nisam osuđivala i nikada neću - priča Zlata.
Očuh mi je davao bezuslovnu ljubav. Postoje dobri ljudi, on mi je bio najbitnija muška osoba u životu. Ja sam se već udala za Hasana i rodila sina Mikija. Zamolio me samo da me pita nešto, rekao je ''Recite mi samo kako su vašeg oca zvali'', potala sam ''Zašto vas to interesuje?''... Pitao me ''Da li su tvog oca zvali Mile Crnogorac?'' i meni tu bude sve jasno. Od tog dana se više nikada nismo rastali. Strašno bežim od istine i ne čačkam kada znam da će me boleti. Nije meni falila ljubav, ali sam želela da vidim ko je taj čovek i kako izgleda - priča Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubijena sam! Svi ljudi koji se rastaju, žao mi je kada moja deca kažu ''Pa nisi majko trebala to''. Ja svima govorim ''ljubavi'', željna sam ljubavi i ne mogu da kažem da je moralo tako. Da mi je možda ćerka ne bi mi možda postavljala takva pitanaj. Ja bih poginula zbog Peje i Hasana, jer su to očevi moje dece. Majci sam govorila ''Što si morala da me rodiš, ako već niste zajedno?'' - kaže Zlata.
Imala sam brata po ocu, koji nije među nama. Mi smo bili takvi kao da nikada nikakav prekid nije bio. Do poslednjeg dana njihovog života sam bila tu - otkriva pevačica.

Za kraj je priznala da li je mogla da nadomesti igubljene godine bez oca.

Nikada ne može da se nadoknadi izgubljeno, ta ljubav nikada ne može da se nadoknadi - zaključila je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.