AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju čuvene emsije "Premijera - Vikend Specijal". pevačica Zlata Petrović otvorila je dušu u iskrenom razgovoru sa Nemanjom Vujičićem, te otkrila detgalje iz ljubavnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Zlata je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcem, ali se zbog toga, kako kaže, ne kaje.

Ja ne poznajem i ponoviću mnogo puta, nijednu ženu koja nije bila sa oženjenim muškarcem. Ja sam bila sa čovekom koji je živeo u zajednici sa ženom, ljudi nisu imali nikakvu priču, ali su živeli samo papirolški zajedno, svako je imao svoj život. Ako nađeš bilo kog čoveka ili ženu da me je jurila i tražila... Sve je laž. Nikada se nisam pokajala, meni je bilo predivno, postoji jedan čovek koji me najviše voli na ovom svetu, on mene voli kao čoveka, on je osoba koji će prvi doći ako mi nešto fali i da me uvek nosi kao malo vode na dlanu, iako imam dva sina - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje zašto brak sa Hasanom Dudićem nije opstao, Zlata nije imala odgovor.

Jao, to je pitanje na koje ni sama ne znam odgovor. Dobili smo sina, Mikija, posle i Jovana sa Pejom, dobila sam dva anđela, najbogatija sam žena na svetu, zdravi i normalni ljudi. Moj stariji sin je vrhusnki muzičar i pre svega čovek, što mi je najvažnije - iskrena je Petrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Za brak sa Zoranom Pejićem Pejom pevačica kaže da je bila sudbina.

To sa Pejom je bila sudbina! Obično ljude upoznaš, izlazite, upozajete se, zabavljate se, a ja sam maltene otišla kod njega u radio, a uveče smo završili u krevetu. To mi se nikad nije desilo! Sudbina je tako odredila, kao da sam poznovala čoveka hiljadu godina. Dobili smo sina Jovana, živili smo pet godina zajedno... Ja u životu nisam pročitala nijednu knjigu, takva je bila situacija, ali svoju decu školujem i radim na tome. Jovan završava četvrtu godinu fakulteta, Miki je već završio, ali bavi se muzikom, jer to voli najviše na svetu. Svi su uspešni, Jovan završava fakultete sa devetkama i desetkama. Osamostalio se, sve zarađuje sam, kao i Miki, uspešna su mi deca - otkriva Zlata u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: E-Stock

Autor: P.R.

#Zlata Petrović