AKTUELNO

Sve na sto!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru obavlja intervuje sa zadruagrima. Naredna koja je zauzela mesto na crvenoj garnituri bila je Viki Mitrović: :

Marko i ja smo ušli u taj neki odnos, hteli smo da se zezamo, a onda sam se ja zaljubila, pa sam se nervirala što on nije. On je meni rekao da se tripuje da može da se izgubi. on je meni pričao ispod jorganma jedno, a ovako drugo, međutim sada je on priznao da se zaljubio, zaljubljeni smo i lepo nam je - rekla je Viki pa otrkila da je Marko ljubomoran na Janjuša:
Jedino sam sa njim bila i njemu nije prijatno. trudim se da se promenim da dovbije ono što on hoće. Zamerio mi je danas za Karića jer ga je zovem puška. To mi je zamerio ali smo to rešili - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si odnosu sa Milicom? - upitao je Darko.
Nismo ni u kakvom odnosu, iako mi se izvinila, pogovotov jer mi je pominjala dete - rekla je Viki pa kometarisala Gruju i Mimu:
Mima i ja smo se čačkale pa smo se psovađale na pretresu nedelje, a onda sam je komentarisala da to nema veze sa Grujom jer ga nismo mi ni pomenuli. Gruja i Mima su se danas držali za ruke, on joj je spremao da priznaju uskoro. Njegovoj ženi nije lako, a on balansira između njih - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.B.