AKTUELNO

Nema kraja!

U toku je Izbor potrčka sa Darkom Tanasijevićem, nakon reklame voditelj se vratio u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavljamo da komentarišemo interesantne teme, Maja je malo pre uporedila sek*ualni odnos svoj sa Carem i Dalilin... Možda ne bi bilo loše da se napravi neka anketa ko je bolji - našalio se Tanasijević.
Kakva anketa, Darko, samo sam rekla da ne ponižavaju devojku, na šta to liči da drugarica i dečko komentarišu kako se ona ljubi. Nisam ja sebe upoređivala, samo sam rekla svoje mišljenje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba, dobro veče i tebi, ti si neko ko je bio sa Majom, kakva je ona u tim odnosima, da li je lomilica ili? - pitao je voditelj.
Jako je vatrena, to ste imali i prike da vidite. Verovatno je gledala odnose Dalile i Cara, pa je uporedila. Možda je htela da se pokaže bolje od nje, da je ona ta koja dominira - odgovorio je Čorba.
Ništa lično, ali šta on ima da komentariše moje odnose - skočila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, da li imaš nešto da kažeš na ovo? - pitao je voditelj.
Smešno mi je da komentarišem, devojka koja je ređala momke po hronologiji, šta reći o njoj - smejala se Dalila.
Šta reći o devojci koja se je*ala pred svojim mužem! O čemu mi pričamo? - vikala je Maja.
Ispod mog nivoa je da komentarišem ovo, zaista, neka priča šta hoće - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja vrši preljubu i ima se*s sa švalerom dok joj muž skače u bazen, nema prava A da kaže za bilo čije intimne odnose - rekla je Marinkovićeva.
Žao mi je što je Mateja bio u toj situaciji, znam da nije takav, uvek poštuje svoje devojke i one njega. Baš mi je ružno zvučalo to. Zna i on da je pogrešio i da ga je Dalila namagarčila. Glupo je da se komentariše sad ko šta i kako radi. Ne treba se upoređiovati ništa, radite vi to što na što bolji način - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga