AKTUELNO

Drama!

U nastavku razgovora sa Milicom Veselinović i Mensurom Ajdarpašićem u emisiji "Pretres nedelje", voditelj Darko Tanasijević je pokrenuo još jednu temu.

Milice, objasni Ani i Mensuru, zbog čega Mensuru ljubomorišeš na Anu? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomorišem na sve. Nebitno da li je Ana ili neka druga - pravdala se Milica.
Nikad me nije pogledao, niti sam do danas pričala sa njim - rekla je Ana.
Anu si izdvojila i imenovala - rekao je Darko.
Pa za primer. Nema razloga da mi ona pomuti nešto, daleko od toga - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim kad muškarac gleda ženu i kad nije ravnodušan, evo sada vidim kako je Mensur gleda. To se vidi - istakla je Nevena Miličević.
Naučićeš me to posle emisije. Ja sam završila svoje izlaganje. O tuđim odnosima neću pričati, iskomentarisala sam - rekla je Milica.
Bezveze mi je što me pominju sa devojkom - rekao je Mensur i počeo da se smeška.
Nema pravo da gleda i da se smeška kroz kuću, ja ne gledam. Njemu je smešno - poručila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima zašto Milica nema pravo da se druži sa muškarcima? - pitala je Nevena.
Nemam potrebu da vodim dijalog, niti raspravu sa tobom. Neupućena si u odnos moj i Miličin, možeš da se javiš posle da daš komentar. Nisi neko ko može da mi postavlja pitanja, nisi adekvatna osoba - rekao je Mensur.
Ja sam samo postavila pitanje. Mnogo polaziš od sebe i projektuješ se na druge ljude. To što imaš potrebe da se dokazuješ, ja nemam - uzvratila je Miličevićeva.
Moj problem sa Milicom je njeno nevaspitanje, bezobrazluk. Ne bežim od toga da sam ljubomoran. Ali to mene izluđuje. Sva pažnja koju joj poklanjam, prosto se od svega, njena povratna reakcija me dovodi do toga da se pitam šta može da bude. Imam teorije zavere i sumnje. Ulazim u rasprave, bavim se analizom. Ne tumačim stvari površno, idem u srž svega - pričao je Ajdarpašić.
I došao si do toga da se ponaša kao uličarka - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam ja preozbiljno shvatio sve ovo u šta se upuštam, ali ja sam takav. Ako mi jednom ne uliješ nepoverenje, to budi kod mene šta budi - rekao je Mensur.
Poverenje je izgubio pre nego što ga je stekao - istakla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li Mensur veruje u ovo količinu neistine koju izgovara. Jutros sam morala da napustim krevet zbog njihove svađe, koja je krenula zbog Ane. Milica smatra da se Mensurovo ponašanje promenilo od subote, kada smo imali tri ulaska. Mensur je krenuo da sedi kod Karića, a tamo sedi Ana - ustala je Sanja Grujić.
Milica je zabranila Mensuru da ne sme da prolazi ovom stranom - govorio je Dino Dizdarević.
Da i zato je Mensur rekao da će da je pošalje u izolaciju sa Franom, da će mu dati zaleno svetlo, ona je tu poludela. Nije normalno ni njeno, ni njegovo ponašanje - istakla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, ja nisam protiv tebe i protiv tvoje veze, ali činjenično stanje je da se kroz kuću samo čuju vaše svađe, njeno prevrtanje očima i njeno vređanje - poručila je Sandra Rešić.
Sve što radim ja, ja radim iz najbolje namere. Ako nastavimo ovako, nećemo funkcionisati. Ako nastavi odnos u ovom smeru... Ja se svaki put prilagođavam, dao sam 100 posto sebe, više ne mogu. Znam koliko sam odan i lojalan. Ne mogu dalje, ne mogu više. Da smo opustili naš odnos, nije zategnut više, ja odem i družim se, ona pije kafu sama, puši... - poručio je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.