AKTUELNO

Pokušava da balansira!

Tokom porodičnog sastanka došlo je do još jedne u nizu žestokih svađa Dalile i Dejana Dragojevića zbog porodica i ukućana:

Koliko puta sam stao na njenu stranu i stranu njenih roditelja, dok je bila u vezi sa Carem? I onda treba ja Đedovića da vučem za uvo! - vikao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ja mogu da imam komunikaciju sa tobom, a da ne dođe do ovoga? Fuj! - plakala je Dalila.
Loše mi bude kad je vređam, naročito kad je vređa neko sa kim sam ja dobar. Ja ne mogu njih da zaustavim! Dok nije došlo do roditelja, svašta je tu izgovoreno, nisam želeo ni da slušam tu svađu. Ne mogu da ostanem imun na nju, kada je vidim uplakanu u ćošku, ona mi je valjala pet godina. Rastrzan sam. Kad je bila naša najveća svađa na Zadrugoviziji, on mi kaže da će joj odneti neku hranu - objasnio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilina poenta je da Dejan za istu situaciju govori ovde meni jedno, a njoj drugo, kako ne može da sluša uvrede na račun njene porodice. Da se razumemo, ja nisam uvredio njene roditelje, ja sam samo ponavljao ono što je njena drugarica, Irma, govorila, kao i ono što joj je Car rekao - ubacio se Đedović.
Dejane, mislim da je bolje da budeš potpuno sam i živiš u toj svojoj iluziji odakle ne možeš nikako da izađeš! Jer se ti nisi odrekao samo obe strane, nego samo nas - poručila mu je Sandra.
Posle kompletne ovakve priče, ja bih pre bio prijatelj sa Dalilom, nego sa Dejanom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan, ja sam ti rekao da se posvetiš majci, ocu, bratu i sestri - rekao je Mića.
Znam, Mićo, ali ja ih nemam prisutne. Meni se želudac okrenuo kada je ona sinoć izgovorila ono za se*s, ali kad je vidim uplakanu posle toga, meni bude žao, ne znam ko to ne razume - objašnjavao je Dejan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga