AKTUELNO

Hit!

Kao i svakog utroka na programu najgledanije televizije Pink je još jedno izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'' koja obara sve rekorde gledanosti već 14. sezonu zaredom. Ognjen Amidžić je večeras ugostio više nego aktuelnu ekipu i to Kiju Kockar, Katarinu Živković, Gocu Božinovsku, Zlatu Petrović i pevača Fazliju.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca i Zlata godinama važe za najjači duo na estradi, budući da njihovo iskreno prijateljstvo privlači veliku pažnju i mnogi im zavide na odnosu. One su sada pred milionima otkrile od kada prijateljstvo datira i zbog čega se najčešće svađaju:

Mlade smo se upoznale, od 16. godine i to traje i trajaće do kraja života - počela je Zlata, na šta se Goca odmah andovezalča:

Foto: TV Pink Printscreen

Posvađamo se samo jer ja mnogo kasnim, a ona je u minut tačna i dođe pola sata ranije. Čeka me po sat i po vremena i onda me nazove i kaže da sam luda, napadne me, kaže da se neće više dogovarati sa mnom jer sam luda žena - dodaje Goca.
Zove me oko 6 ujutru, posle ja nju zovem, a nje nema... Ja mislim neko umro. Ja poludim jer se posle ona ne javlja, sad mora da mi pošalje poruku da su svi živi i zdravi - otkriva Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrile su da li sus e nekad svađale oko muškaraca:

Zar misliš da bi se onda družile? Nemamo isti ukus. Goca je uvek volela mišićave, a ja nisam volela takav svet. Mnogo ih volim kao prijatelje, kao drugare, ali volela sam muzičare. Zato Goca kad kaže za nekog da je dobar frajer, on za mene postane ova čaša... Zato kažem ne daj Bože - priča Zlata.
Kad vidim da neko dobro svira ja znam da se njoj dopada. Nas dve smo znale ispred skupštine, kad idemo iz noćnog života. Stanemo ispred skupštine i izađemo iz auta i igramo. Sve podelimo, mnogo se radilo tada- priča Božinovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.