AKTUELNO

Haos za crnim stolom na samom početku!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je upravo počela, a voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i prvo pitanje pročitao je Dejanu Dragojeviću:

Da li je moguće da posle svega što ti je uradila Dalila, priđeš i pričaš sa njom - glasilo je pitanje.
Prošao je određeni period, neke stvari se ne zaboravljaju. Ti imaš neki problem? Skakavci odskočite, što se buniš toliko šarenko - odmah je Dejan isprovocirao Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si osetio ukus - pitao je Karić.
Žao mi je što se on ovako brine, to treba Jovana da se zabrine. On pozdravlja njegovu deovjku Jovanu, pa komentariše život mene i Dalile. Kakav si sa vremenom? Ne mora tako ljubomoru direktno da iskazuje, može malo da prikrije. On će da prikaže ovako ljubomoru, zato što mu se ona sviđa. Ja sam sa Dalilom izgladio odnose, da bi i njoj i meni bilo lakše. Smatram da imam potrebu da joj pomognem kad vidim da je loše. gledaoci imaju pravo da misle, rekao sam da ću joj prići onda kad se budem osetio da mogu. Jedan period nisam smeo da joj priđem, okretao sam glavu od nje i Filipa. Moj prilazak njoj ruši sve ono što su govorili da kalkuliše. Sada se ne možemo posvađati da lete flaše, ali šta bude biće. Treba da prođe vreme - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

On može da kaže šta hoće, ništa što on kaže se ne uzima zdravo za gotovo. Kad je on tako lako odbacio i odgurnuo prijatelje koji su ovde bili za njega. Oni da znaju kolika je moja ljubav, čupali bi kosu sa glave. Možete samo da trpite svoja strana, a ja se izvinjavam Mikiju, bio si za sve u pravu. Ove godine ću pokazati - rekao je Stefan.
Ove godine vidim da je pokazao da zna da bude ljubomoran. Možda se i Jovana vratila nekome napolju, a svako ide tamo gde mu je bolje. Moja su vrata otvorena svakome kome ih ja otvorim. Ja i dalje imam komunikaciju sa Franom, Đedovićem, Sandrom i Tarom. Izdajice i prijatelji, ma ajde - rekao je Dejan.
Ti si smešan da mene komentarišeš sada. On baca ljagu na muški rod, posle svega što mu je uradila, pos**ala mu se, ostala joj je Filipova sp**ma u ustima i ostalo, on radi ovo. Pokazujete sebe - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si svojoj devojci rekao da je pušačica ku**a, pa si se obratio u kameru i rekao da smanji malo. Do juče je bio dobar sa mnom, pa sada koristi neke reči protiv mene - rekao je Dejan.
Ti si prvi skočio na mene. Tara ja ću te zamoliti, ja ti nisam on da skačeš ti za njega. Ja sam danas na radiju pitao Dalilu da li ti je normalno da se posle svega što ti je uradio, ona mi je rekla ne. To mi je bilo dovoljno - rekao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga