AKTUELNO

Palo priznanje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Da li si sada svesna daq je Dejan uživao gaditi tebe sa lažima, sad kad je rastavio opet si najbolja, kao na početu, a i sam je to priznao - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga pitala, rekao je da je pričao jer sam ga povredila. Nije mene niko mogao zgaditi nikom, da druga strana nije htela. Priče koje Filio priča Đedoviću, ja na to ne padam. On je želeo da se izvuče, da bi bio sa Majom. Dejan je samo izgovor, ako što je Đedović sad tampon zona gde će on da se pravda. Ja glupa nisam, jesam pala na njegove laži i manipluacije. On je rekao Đedoviću da je Dejan krivac jer je on stvarao sumnju - govorila je ona.
Rekao si da misliš da je ona žena koja će ti roditi decu - dodao je Milan Milošević.
Ne bih radio na tome, da nisam tako mislio. Idealizovao sam je - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je kod Ognjena pušten naš snimak, kad sam ja plakala, njemu su se takođe napunile oči suzama. Videla sam te, nije ti bilo svejedno - rekla je Dalila.
Kad sam pričao sa Markom stvarno nema potrebu, kad sam pokazao neku emociju, sve mi se skupilo, bilo mi je žao nje i nisam imao problem da pustim suzu. Što se tiče emisije, pušten je klip, ona je počela da plače, meni su zasuzile oči, bio mi je neki grč, priznajem - otkrio je Car.
Mogao je da bude iskren i kaže neke stvari, videla sam na još nekim pitanjima da laže. Kad je bio pušten snimak, videla sam da mu je teško gutao je knedle i okretao glavu - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih imao sad problem da kažem da volim Dalilu, da smatram da je to tako. Šta bih pustio da gledam kako se vraća bivšem mužu, a volim je? Gutam ja i ovde knedle kad mi se puste klipovi sa njom, nije prošlo 15 godina i nije mi svejedno. Klip je bio emotivan, bilo je svega, emotivno. Pogledam nju i vidim da se ona raspada, plače, ustaje i nekako mi je bilo neprijatno i osetio sam da su mi suze u očima, imao sam reakciju. Ti si mi nejasna... Želiš sa mnom uči u neku priči, boriš se šta sam rekao Marku Đedoviću - govorio je Care.
Folirantu jedan, lažovčino! Ne možeš mene da imaš u 100 života. Pravio si od mene lažova! Videla sam sve tvoje gestikulacije u emisiji - odbrusila je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga