AKTUELNO

Drama u najavi!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Maji Marinković.

Zašto dozvoljavaš da te neko naziva k*rvom, dr*ljom i poremećenom nimfomankom?

Foto: TV Pink Printscreen

Baš sam rekla da su ti postupci dno dna. Sam odnos nam je katastrofa, Filip je neiskren. Ja se ponašam onako kako se neko ponaša prema meni. Imala sam slične situacije u prošlom odnosu. On se izvinio Dalili. Dečko ne zna šta hoće - rekla je Maja.
Žao mi je za uvrede i tebi i njoj što sam rekao. Samo hoću da imam isti odnos sa obe, a to je da nemamo ništa. Normalno da mi je žao i kad nju vređam - dodao je Car.
Juče mi je rekao stvari koje stvarno misli. Ali ako sam ja takva, što je bio sa mnom? Meni je više bilo žao zbog reči koje sam ja izgovorila, tako ne mislim. Postala sam pogana na jeziku. Što moram da budem ista ili gora od osobe koja me vređa? Nisam mislila da bi me vređao do te mere, ali gledajući odnos sa drugim devojkama... - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde stvarno imam veliki problem, stvarno sam pogan na jeziku, vani nisam takav. Uhvati me nervoza. Onaj dan sam svašta Ani Spasojević rekao. Ne mogu ja protiv sebe, a nisam ni Supermen da izdržim neke stvari - dodao je Car.
Oni se ponašaju tako da me dovedu do toga. On je meni izgovorio reči koje pas s maslom ne bi pojeo, a ni ja njemu. Neću se više vraćati njemu, vidim danas po sebi, znam sebe. Bila bih nula da pređem preko toga. Janjuš i ja smo prelazili jedno drugom preko uvreda, što je isto bolest. A ovo je početak jedne bolesti, to treba u startu saseći i raditi druge stvari. On je rekao da vređa kad je najslabiji, a on te stvari i misli - rekla je Maja.
Ja se nadam da neće sad ovako, pa posle piskla u glavu - dodao je Filip.
Sve zavisi od postupaka. Jutros si došao i gledao da li ja spavam. A rekao si mi da si me j*bao iz inata. Ako je razlog za te uvrede Janjuša i Čorba u pušionici, onda svaka čast - odbrusila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu li da te pitam, da li ja sada mogu normalno da se krećem, da li sam ja slobodan čovek? - pitao je Car.
Imaš puno pravo, ti probaj. Unapred pričaš neke stvari? Trudim se da budem normalna, radim na sebi, neću da radim kardinalne greške - dodala je Maja.
Ona je odlučila da ovim govorom istestira mene, održala govor, ali u prevodu: "Šta god da napraviš, j*baću ti mater". Žao mi je što asm je uvredio, žao mi je što sam uvredio Dalilu. Gledaću da ne vređam i kad me tuče i gađa - rekao je Filip.
Ti sad praviš žrtvu od sebe - uzvratila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Slučajni sam svedok ovih događaja. Za svađu je potrebno dvoje. Ovo je toliko postalo smešno, čak mislim da stvari rade namerno. Ne ulaziš u vezu gde znaš osobe, gde znaš da ćeš imati problema. Naravno da u besu govoriš stvari koje misliš. Meni ne ide u glavu sa ženske strane, da se Maja toliko ponižava. LJubav se ne juri na silu. To treba da bude idilično, pa nekad i nek dođe do svađa.e Ali ne može biti samo svađa i s*ks. I oni se posle svih tih reči smeju, ja tu vidim rijaliti momenat. Čujem da je krenuo sa provokacijom, kao, naći će normalnu devojku, pred Majom. Ne razumem mazohizam, da ljudi ostaju u vezi gde nisu srećni, zato razmišljam da to rade namerno. On kaže: "Neću da budem sa tobom", a ona: "E, hoćeš, ti si meni obećao". Nemate prava da branite nekom nešto u životu. Deluje kao da niste normalni. Sad ste raskinuli, ti njemu: "E, nećeš da nađeš devojku". Šta ćeš, da se svetiš? Da upropastiš sebi honorar, život, zbog čoveka koji te ne voli. Evo, udri ga dok ne završiš u zatvoru! Ignor, da li si normalna? Ako ti posle tri dana priđe, znaćeš. I ono što si rekla u radiju, da ako neko prevari, ne voli drugu osobu. On je tebe prevario, znači ne voli te - pobesneo je Miki.
Nije joj rekao da je serijski ubica, rekao joj je da je k*rva, kad to kaže, naravno da to misli - poručio je Đedović.
Žensko si, ne ponižavaj se zbog nekog ko te ne voli - posavetovao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.