AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević podigao je Marka Janjuševića kako bi prokomentarisao video prilog na kom su zadrugari imali priliku da vide se*s između Maje i Cara pored Dalile.

Iskreno Milane, da kažem, Filip ne vređa ovde ljude koliko Maja proziva ovde devojke. Priča da je moralna gromada i slično, dok on izađe kad je besan. Naziva devojke ku**om i ostalo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On se iznervirao što sam se pomirila sa Carem - rekla je Maja.
Ma ne zanima me devojko. Ona ne može bez se*sa, a Dalili hoće da dokaže da ima Filipa. Odma je ona njega napala, odmah ruka dole. Da sam ja na mestu Filipa, ne bih imao se*s. Nisam imao ni pret kim. Ja danas sedim ovde, a ona hoće namerno da komunicira sa mnom. Pitala me je koliko je sati - rekao je Janjuš.
Tvoj život je tvoja stvar, zabole me šta ćeš da radiš - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Filip to uradio, a da ona nije sa njim, ona bi njemu... - rekao je Janjuš.
Dajte bre, šta vi sad pravite od mene. Ja sam Filipu sve rekla, nije se naljutio. Ja ti ništa nisam obećala, odj**i bre. Mene ništa ne intresuje, ali ako sam ja toliko loša, što si bio sa mnom i ostavio ženu zbog mene - rekla je Maja.
On mora, ili da preseče ili ništa. On će da gleda kako ona plače, pa će mu ona reći: '' Što si me poljubio malo pre?''...Ma druže, ja komentarišem tvoju katastrofu, najveća si krastrofa svih rijalitija - rekao je Janjuš.
Tebe je svaka odbila, zato si i takav - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da li je ovo Maja namerno uradila - pitao je Milan.
Prvenstveno, ona ne može bez se*sa. Ona je već razmislila kako će to da se desi, nju boli ku**c. Ne bole me takve stvari, ali ti pričam realnost - rekao je Janjuš.

Sandra Rešić dobila je reč kako bi prokomentarisalal aktuelnu temu:

Nemam apsolutno ništa protiv se*sualnih podnosa u rijalitiju, ali je ovo katastrofa. Ostavila je muža zbog njega, ali je ona prirodna katastrofa - rekla je Sandra.
Nemoj ti da prebacuješ na mene...Sale je l' smo otišli u pušionicu i da sam plakala jer nisam mogla da se opustim - pitala je Dalila, što je on potvrdio.

Foto: TV Pink Printscreen

Niste videli klip gde se mrda jorgan od staklo. Imali smo se*s, Dejan je išao u garderober - rekao je Car.
To je laž - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da je**m i ženski i muški rod. Prvo negirali ste oboje, a do sinoć nisi ni rekao da je Dejan prilazio. Ja nemam repove, ja sve što radim, radim. Mene boli ku**c za tvoj se**ualni odnos, ali ga komentarišem. Nije problem o tom odnosu u rijalitiju, nego me ne kapiraš šta hoću da ti kažem - rekla je Sandra.
Maja ovde ništa nije kriva, ti si kriv. Ti možeš da pričaš šta hoćeš, ali mene ne možeš da uvrediš, jer si ološ - rekla je Dalila.
Šta se pereš? Ti od svoje devojke praviš kraljicu trotoara - skočila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

On nema drugi život i on je osoba kojoj nema pomoći. Maji ništa ne zameram, rekao je da je nateran, a ja sam prokomentarisala da je teško žabu u vodu naterati - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić

#Zadruga