AKTUELNO

Ne propustite vašu dozu ekskluzivnih priča o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas tandem Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za uključenja sa različitim sagovornicima biti zadužen Nemanja Vujičić.

Tačno četiri godine nakon izdavanja poslednjeg albuma „Ne bih ništa menjao“, jedan od najpopularnjih pevača u regionu, Saša Matić objavio je novi album „Dva života“. Saša će ekskluzivno u „Premijera – Vikend specijalu“ predstaviti pesme sa novog albuma i zajedno sa našim gledaocima proslaviti 20 godine veoma uspešne karijere. 

Foto: Promo

U prvom gostovanju nakon objavljivanja albuma, Saša će govoriti o radu na novim pesmama, zbog čega je trebalo da prođe četiri godine do novog albuma, zbog čega se baš zove „Dva života“, ima li autobiografskih pesama i kako je tekao proces nastanka ovog albuma. 

Foto: Promo

Premijerno, Saša će ove nedelje na Pinku predstaviti i spotove za nove pesme, a sve negove obožavaoce očekuje i iznenađenje. Naime, nakon brojnih uspešnih dueta, između ostalog sa Milicom Pavlović i Aleksandrom Prijović, Saša Matić na albumu „Dva života“ ima jednu, za mnoge neočekivanu gošću – Jelenu Rozgu. Popularni folk pevač i regionalna pop zvezda ukrstili su glasove u numeri „Ti i ja“, a o saradnji sa Jelenom i kako je uopšte do nje došlo, Saša će otkriti u razgovoru sa Bojanom i Tijanom. 

Foto: Promo

Takođe, Saša je za sve gledaoce najgledanije emisije o poznatima pripremio iznenađenje i poklone, koje će deliti uživo u nedelju.

I naravno, to nije sve – očekuju vas brojne ekskluzivne priče o poznatima, zato ne propustite „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 19. decembra od 13:30 časova.

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Nemanja Vujičić

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Saša Matić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija