AKTUELNO

Pevačica morala da se razdvoji i od svog supruga Zlatka.

Kako smo saznali, poznata pevačica Nada Topčagić zaražena je opakim korona virusom i trenutno se nalazi u svom stanu u Beogradu. Naime, pevačica je u izolaciji, dok je njen suprug Zlatko u njihovoj kući na Tari.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se! Malo je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraće još nekoliko dana, nada se brzom oporavku - rekao je naš izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Nada kod sebe čak nema ni telefon, kako je ne bi uznemiravali i zvali konstantno i ispitivali kako je. Njen telefon je sada kod Zlatka - otkriva naš izvor, a mi smo uspeli da stupimo i u kontakt sa pevačicinim suprugom koji nam je naša saznanja i potvrdio.

- Istina je da Nada ima koronu, ali dobro se oseća, već je sve prolazi. Ona je u Beogradu. Najteže nam pada što smo sada razdvojeni, ali nadam se da će već za koji dan test biti negativan i da ćemo opet biti zajedno - rekao je Zlatko za Pink.rs.

Autor: M. K. ; N. Vasiljević