AKTUELNO

Pevač u prazničnom raspoloženju progovorio o svojim iskustvima u proteklom godini i otkrio svoje želje za 2022. godinu!

Mišel Gvozdenović, pevač narodne muzike i bivši zadrugar četvrte sezone najgledanijeg rijaliti formata, mnogi kažu naslednik Šabana Šaulića, porazgovarao je sa portalom Pink.rs o prazničnom raspoloženju, starim iskustvima, učešću u "Zadruzi" ali i željama za predstojeću godinu.

Gvozdenović godinama važi za jednog od najkulturnijih momaka na estradnoj javnoj sceni, te je ovoga puta otkrio sa čime se svakodnevno susreće na ulicama raznih gradova koji posećuje kako privatno tako i poslovno. Pevač je otvorio dušu o porodici i priznao po čemu će doček ove 2022. godine biti poseban u odnosu na ostale.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Koja je tvoja prva asocijacija na Novogodišnje praznike?

Svaka Nova godina je radna, samo radno i radno, ali ove godine će biti paradno. Ove godine neću raditi, biću sa svojim najmiliijima, sa svojom porodicom, biću van Srbije, na nekoj lepoj destinaciji, imaćemo svojih pet minuta, uživaćemo. Možda će biti i neka lepa devojka, ja se nadam.

Da imaš čarobni štapić, šta bi promenio da možeš u tekućoj godini?

Nemam ga, ne mogu da promenim ništa. Ali ne bih ni menjao, sve je tako trebalo da se desi. Ja sam neko ko se retko kaje za svoje postupke. Zašto da se kajem, kako je tako je, sve je to jedno novo iskustvo i jedna škola više. I ta Zadruga 4, nije bilo jednostavno ni lako ali je svakako jedna škola više. Zadovoljan sam sve u svemu.

Šta ti je učešće u Zadruzi donelo, a šta odnelo?

Donela mi je još veću prepoznatljivost, nema toga ko mi ne priđe na ulici, da mi čestita, da kaže da sam super, da sam normalan i kulturan momak. To mi znači zaista, iako sam to već i znao. Bio sam i ranije poznat ljudima, ali sam sada više prepoznatljiv. Odnelo mi je možda privatnost i neko slobodno vreme, kontakt sa najmilijima, ali dobro, šta sad. Uvek nešto mora da se izgubi da bi se sa druge strane dobilo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Šta nas očekuje od tebe u profesionalnom smislu u Novoj godini?

Možete očekivati zasigurno jednu lepu pesmu i spot. Pesma je gotova, radi se dobar spot, da ne bude ubrzavanje sada pred praznike, jer me malo i korona sputava, ali izdaćemo posle Nove Godine. Ne znam tačan termin, ne mogu da preciziram, ali mislim da će biti do kraja januara.

Da možeš da poručiš nešto Deda Mrazu, šta bi mu poručio?

Odavno sam prestao na verujem u Deda Mraza. Ali mislim da treba da obiđe svu dobru dečicu i da ih počasti poklonima. Što se tiče moje želje, donesi nam Deda Mraze puno zdravlja, sreće i radosti, kako meni tako i svim dobrim ljudima. Naravno pozdravio bih i sve vaše gledaoce, želim vam sve najlepše u Novoj Godini, a pre svega zdravlje!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Detaljnije u nastavku.

Autor: Jovana Matić Đokić / Predrag Radosavljević

#Zadruga