AKTUELNO

Nije ovo od njega očekivala!

U toku je ''Izbacivanje'', a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Viktoriju Viki Mitrović, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala skandaloznu svađu sa svojim dečkom Markom Osmakčićem.

Šta uradi danas Viki - pitao je Darko.
Ne znam, sramota me je, razočarana sam u sebe - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je izbio taj haos - pitao je Darko.
Ja sam bila skuvala neki pirinač, znala sam da je slava i da će biti hrane...Ajde okej, razumem da ju je ponudio zbog kečapa. Pustila sam sve, prošao je Mensur i rekao da hoće da jede, ponudila sam Mensuru pitu. On je prebledeo. Ušao je u pušionicu i počeo da se dere, da se kune u brata. On je otišao na garnituru i seo je sa Marijanom. Nije ona problem, nego ono što joj je rekao. Seo je sa njom, a ja sam zbog nje izgubila i honorar i sve to. Nisam ovo očekivala, mnogo me je povredilo. Zna i ona da je on to uradio iz inata, ali šta nam treba da ide po kući i da priča o tome. Ponavljam, ona zna da je iz inata, ali koristi situaciju - rekla je Viki.
Posle je usledio potpuni haos - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jeste. On je ceo dan besan. Ne, ovo mi nije potvrda da me je zavoleo, čim on neće da me pogleda ceo dan. On je i meni rekao sve i svašta. Ja sam lepo rekla da ne volim te veze, jer uvek neko bude povređen. Nemam plan, ja ću sad opet otići u radio i prići mu - rekla je Viki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga