AKTUELNO

Počeo je da se ''hladi'' od Milice?!

U toku je ''Izbacivanje'', a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Mensura Ajdarpašića, koji je pod budnim okom javnosti u prethodnih nekoliko dana, što zbog svog turbulentnog odnosa sa Milicom Veselinović, a što zbog pogleda upućenih prema Ani Jovanović, novoj zadrugarki.

Tenzično je i napeto, ali kako vreme odmiče smiruje se. Ona živi u strahu da ja nešto ne uraidm, mislim da je neopravdano. Nema razloga, ja kad sam u vezi, za mene niko drugi ne postoji - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti Milica nije zamerala svih ovih meseci te neke poglede?
Ja sve što sam tražio od Milice za ova tri meseca je da se potrudi i da me doživi. Da mi se preda i da bude jaka. Nije bilo svega, umorio sam se od zapinjanja. Ne tražim ništa sa strane. Ja nju nisam primetio prvo veče, mislim video sam devojku, fino izgleda. Neko je to za stolom pokrenuo, ali ja sam priznao da su nam se par puta susreli pogledi. To ništa ne menja u mom odnosu, ali Milica ne zna da se postavi. Nisam mogao da pretpostavim da će ono da se desi. Stigao je poklon taj neki, ma koji zajedniči fanovi, fino baš.
Koliko je Milica poludela zbog tog poklona - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Uznemirila se u trenutku, pa je posle delovala stabilno. Računa da nikakvu glupost ja neću napraviti, a to što se ja negde sretnem u prolazu sa njom - rekao je Mensur.
Tumače zadrugari da si počeo da se hladiš od Milice. Da se to vidi prema ponašanju i izjavom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću samo malo samoće. Okej, ona se sada više trudi, nisam ja raskinuo i ništa. Daje ona meni sada ono što sam zahtevao prva tri meseca. Malo sam se umorio od toga - rekao je Ajdarpašić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga