AKTUELNO

Iskrena o svemu.

U toku je ''Izbacivanje'', a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Jovanović, koja je otvoreno komentarisala odnos Milice i Mensura.

Primetila sam da sam relativno kratko ovde, a već se priča o svemu. Ja sam primetila kad sam ušla to prvo veče, kad je došao do KArića, dobacivala mu je da se ne okreće. Ne znam, uglavnom je već prvo veče primetila je neke poglede, pa sam čula da su se posvađali - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ta potvrda utiče na Milicu - pitao je Darko.
Loše, ali ona sada traži razlog za svađu. Ja njega ne gledam tako, zauzet je, lepop izgleda. Dobar je frajer, lepo izgleda, ponašanje mu je na mestu. Trenutno zbog te situacije g ane gledam tako. Poštujem njihov odnos
Šta misliš o Milici ? - pitao je Darko.
Nemam neko lepo mišljenje, ali njoj sa njenih 17 godini ne priliči ponašanje. Mislim da je previše gledala rijaliti. Ona želi da bude Maja Marinković, a da od njega napravi Filipa Cara. Ja imam svoj posao, koliko god da ostanem ovde, ja se vraćam na svoj posao. Neću je vređati, njeno ponašanje dovoljno govori o njoj. Ona problem vidi u meni samoj. Sve što je to rekla, za to nisam znala- rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ups - rekao je Darko.
Sa njom se neću obračunati, ali rekla je da će mi baciti neseser. Ona u meni vidi konkurenciju, ali mislim da do ovoga ne bi došlo da je ona sigurna u sebe - rekla je Ana.
Da li deliš miščjenje zadrugara da je Maja Marinković sramota za ženski rod - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao, rekla sam joj zbog čega je toliko ulagala u sebe, da bi se sada blatila. Ona nije glupa, namazana je jako i mislim da gore od ovoga ne može - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga