AKTUELNO

Haos!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je na samom početku pomrsio sve konce među zadrugarima i time podigao tenziju u Beloj kući! Reč je dobio Marko Đedović: 

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije ljubav ovo je opsednutost, ovo je opsesivni sindrom više nego ljubav, nije Dalila - počeo je Đedović.
Ovom čoveku treba pomoć, psihijatra, rekao sam kada se okrene ćunak da će ovako biti. Ne može Dejan biti kriv za sve, čovek nije tačan - pričao je Miki.
On njoj nije ništa na silu uradio - vikao je Đedović.
On ima želju da je ljubi i dalje, a ona njega koja ga prevarila to radi hladno. Njemu treba pomoć - vikao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam mu rekao debilu, svi ste skočili da mu ispiram mozak- vikao je Đedović.
Ja sam prvi da ne dođe do tih situacija, svi su bili na njenom strani kada se to desilo, možda je ovo njegova sreća - rekao je Karić.
Ja sam rekao da neke stvari moraju proći u meni, od moje emocije pravite psihopatu - drao se Dejan.
Dejan je kriv što je prešao preko stvari, Dalila sada koristi ovo da ga ukanali, a on sada kaže ovo, oboje neka snose krivice - drao se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si mogu da te ubijem, a mogu i da te osakatim - rekao je Milan Dejanu.
Da ali to je bila sprdnja, ja da kalkulišem to, mene to neinteresuje, ja nisam načisto. Neinteresuje me kako ću živeti posle ovog rijalitija. Desilo se šta se desilo - pričao je Dejan.
Eto kako on priča, a meni začepi usta. Neću više da pričam, neću progovoriti više nikada, ti ćeš da mi islupaš, da me preseče, ajde molim te - drala se Dalila.
Problem je što on nema komunikaciju sa njom, gura pod tepih, ovo je nemoć i bes. Je li neko rekao da ga ne voli - ubacila se Sandra.
Ja ovde živim život, imam problem sa jednom stvari, nije me briga ko je protiv mene, ja ne znam šta da radim - vikao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.