AKTUELNO

Haos!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je na samom početku pomrsio sve konce među zadrugarima i time podigao tenziju u Beloj kući! Reč je dobila Jovana Tomić Matora: 

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Dalila na vratima, svi smo predosetili, ovo ne može ni spajanje, ni da se druže. Ovo je čist karikir. On je patio, oseti sramotu, ja ne znam za vas ali mislim da ga nisam razumela. Posle svega, David slao stvari, zadrugovizija... Ovo što Dalila radi je strah, vraćanje njemu. Mića najbolje zna, ona je jecala i pričala da ne može da veruje šta je uradila. Ona oseća to, vidi njega, razmišlja možda je bolje tako biti, to je strah od samoće. Ona kada je rekla da nema ponora, da je kraj, ja sam rekla da ima. Ne možeš da pitaš nekoga za se*s. Ne može on ništa posle toga što je rekao da živi život ovde, a ne napolju - pričala je Matora.
Ja sam rekla da će sve ponovo da se rađa u našoj ljubavi - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On ćuti na to što kažeš da nemaš problem da krene ispočetka - vikala je Sandra.
Ljudi ne pamte šta ja pričam, nemojte imati se*s do kraja rijalitija. Dalila nema sreća sa Dejanom i Dejan sa Dalilom to je jasno. Nije problem da budu tu jedno za drugu. Ali nema ljubljena, to je bolesno.
Ona je sa Dejanom samo da bi ispeglala neke stvari ali tu nema emocije, to je prinuđeno jedno na drugo - ubacio se Lepi MIća.
Ovo je bolesno, povratak, ovo je boleščina što su se vratile emocije - drao se Miki.
Ja sam rekao da ako se oni mire i ne mire, tu nema budućnosti. Što se njih tiče, to je emotivno samoubistvo - dao je svoj sud Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Sale Luks:

Ja se družim sa njim oboma, kad je bila sa Filipom u vezi on je rekao ajde da idemo na dok, vamo tamo. On je trpeo i pukao, počela je da piša po meni. Ona je napušila i Matoru, ona je takva jer zna da ona kada zagrmi to će da bude tako. Niko to neće da trpi. Car i ona su dve strele, tu su svađe i strasti. Dejan joj najviše odgovara, ja sam se razveo od žene - rekao je Sale.

Reč je dobila MC Aleks:

Oni su oboje svesni da tu nema budućnosti, ni napolju ni ovde, ona se osetila sama u nekim trenucima da tu nema ništa od njihovog odnosa - rekla je MC Aleks.

Reč je dobio Milan Janković Čorba:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivao da će reći ovakve reči za porodicu, treba da se vodi računa o roditeljima. Nije pokazao da mu je žao - rekao je Čorba.
Ja ne mogu ništa da radim, ja nisam čula ni majku ni oca od kada sam ovde, niti sam tražila bilo kakav uslov kada izađem odavde - ubacila se Dalila.
On tebe voli i hoće da se vrati tebi. Iz dana u dan vidimo da se sve slabili. Ona manipuliše nekim situacijama sa njim - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.