AKTUELNO

Šok spoj!

Atraktivna bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević pojavila se na snimanju spota Ace Lukasa, ali samo u ulozi modela u spotu, iako su mnogi mislili da se rijaliti zvezda ponovo oprobala u muzičkim vodama, nakon hita ''Glavni akteri'' koji je oborio sve rekorde.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom za emisiju ''Ekskluzivno'' otkrila je tajnu svog besprekornog izgleda:

Tri-četiri puna nedeljno treniram. To je dovoljno, mada zavisi i od genetike - priča Stanija.

Osvrnula se na zlurade kolege i ljude koji su u stanju da joj podmetnu nogu kada god imaju priliku za to.

Hoće da me potkače i da se mešaju, ranije je to bilo zastupljenije, sada više ne toliko. Ja sam neko ko gleda svoja posla, vreme sve rešava i vraća - dodaje Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u ulozi pevačice, nego u ulozi u spotu. Nažalost Bog mi nije dao glas, ali sve se to kompjuterski ispegla. Moja muzička karijera je bila hir, ja sam napravila brend od sebe, zaradila mnogo para. Sa jednom pesmom sam obišla najjače klubove. Ja sam multimedijalna ličnost, sve vezano za javni život i društvene mreže ide mi od ruke. Prva sam ličnost u Srbiji koja je uvela to starleta, i bila zastupljena u mnogim segmentima. Sa svačim sam flertovala pomalo i u svemu sam bila dobra - zaključila je Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Stanije na snimanju spota se oglasio Lukas, a ovako je reagovao na saznanje da će se Stanija i on za potrebe spota kupati u bazenu:

Niko mi nije rekao da ću se kupati u bazenu, ali videćemo. Ja se kupam bez kupaćih gaća. Ja sam uvek euforičan, ne zanima me koji je datum. Ove godine nisam kitio jelku, kao ni prošle, kitio sam jelku ranije, ali sad sam sam, Viktorija je kod mame, pa ne kitim - priča Aca Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M.M.