AKTUELNO

Ludilo!

Današnji dan u "Zadruzi 5" definitivno su obeležili brojni sukobi u kojima su učestvovali aktuelni zadrugari. Naime, Darko Tanasijević ušetao je na imanje i okupio ukućane, pa im objasnio pravila današnje igrice sa šlagom. Takmičari su birali najiritantnijeg cimera, koga su častili porcijom šlaga, a potez Dejana Dragojevića napravio je opštu pometnju.

On je, najpre, zamolio Dalilu da se na trenutak vrati u "šarage", a potom joj je objasnio sve greške koje je napravila stupivši u vezu sa Filipom Carem. Iako su svi mislili da će se šlagom osvetiti bivšoj supruzi za sve što mu je priredila, on je naprasno otišao kod Cara i krenuo sa uvredama.

Smatram da si sve uradila iskreno, ali ti to nije dalo za opravdanje da uradiš sve. Nekako je naš odnos skroz drugačij, a onda kad sediš ovde umazana šlagom i shvatiš da je to deo priče što će se desiti napolju. Ja sad stojim ovde ispred tebe, dok si ti odavde gledala u mene i smejala se. Mora da se desi neka stavr, da bi ti shvatila. Pružajući ti drugu šansu, dopuštam ti da shvatiš. Ja ću svoj šlag zalepiti Fiipu Caru - rekao je Dejan.

Car je to odbio, a obezbeđenje je uletelo u kuću, kada je Dragojević bacio šlag na Filipa, a on kao furija krenuo na njega. Dalila je poželela da odbrani bivšeg muža, pa je šoljom gađala Cara.

Obezbeđenje je odstranilo Dejana iz kuće, ali to nije sprečilo Dalilu i Cara da nastave sa raspravom. Jedno drugog časšćavali su brutalnim uvredama, a onda se Dejan vratio i Caru spomenuo porodicu, nakonj čega je sukob eskalirao. Maja Marinković, Careva devojka, umešala se u svađu, pa otkrila Dejanu da mu je majka, Biljana, na lekovima zbog svega što mu je Dalila priredila, a on je porodici još jednom okrenuo leđa.

Ovaj haos prekinuo je igricu, a zadrugari su se razbežali na sve strane, dok je aktuelna čestvorka nastavila svoj "rat". Dalila je žestoko zapretila Filipu, rekavši mu da neće dobro proći zbog gnusnih uvreda, a on joj je još jednom očitao bukvicu:

Ti dozvoljavaš njegova poniženja, on je bolestan i psihopata! Ti se vraćaš u šarage! Nemoj da ti ja teram suze na oči, da ti ja kažem šta je i kako! - govorio je Car Dalili, a ona ga je nemo slušala.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga