AKTUELNO

Glumac i reper Relja Popović svojom izjavom u emisiji "Amidži šou" dodatno je podgrejao sumnje da sa taštom Vesnom Zmijanac, majkom svoje supruge Nikolije Jovanović, nije u sjajnom odnosu.

Mesecima unazad piše se o navodnoj netrpeljivosti, pa čak i svađama između tašte i zeta, što su oboje u nekoliko navrata demantovali. Priče, međutim, nisu stale - najnovija dolazi sa beogradskog aerodroma, gde su se istim letom Relja, Nikolija i Vesna vratili iz Švajcarske, gde su imali nastupe u drugim gradovima, a po sletanju u Srbiju su se, prema pričama, ponašali kao da se ne poznaju, te je svako otišao svojim putem.

Foto: Pink.rs

Relja je sada gostovao u emisiji "Amidži šou", gde mu je Ognjen Amidžić postavio nekoliko pitanja koje je, navodno, poslala reperova supruga Nikolija. "Dve stvari koje te najviše nerviraju kod moje majke?", glasilo je jedno od pitanja.

Neću da preskočim pitanje, zato što biste vi voleli da ja ovo preskočim. Voleo bih da smislim bar jednu stvar, da ne bude:"Evo ga ovaj, ništa ga ne nervira" - započeo je Relja, a nakon što je razmislio, priznao je jednu stvar koja mu kod svekrve ide na živce.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, možda ima sličan ego kao ja - priznao je on.

Autor: D.T.

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac