AKTUELNO

Svi su čekali njegovo mišljenje!

Krah ljubavi, razvod braka ali i pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bivši supružnici su nedavno obnovili svoj odnos, te je Dejan i javno priznao da želi da svojoj sada zvanično bivšoj supruzi pruži još jednu šansu.

Sinoć, tokom žurke, Dragojevići su blistali i izgledali kao zaljubljeni tinejdžerski par, na početku svoje ljubavi. Mišljenje javnosti je podeljeno, a publiku i gledaoce najviše zanima mišljenje Dejanove porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se porodica Dragojević u poslednje vreme ne oglašava za medije, Pink.rs je stupio u kontakt sa Dejanovim ocem, Goran Dragojevićem, ne bi li dao svoj sud o situaciji koja je šokirala ceo region.

Iskreno da vam kažem, trudim se da ne pratim dešavanja. Video sam pomirenje, ne znam šta bih rekao. Ne želim ništa da komentarišem zaista. Dalilu ne bih uopšte spominjao, a Dejan je moje dete uvek i zauvek. Voleo bih kada bi bila mogućnost da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno kao otac. Eto, ako se to desi, znaćete šta bih mu sve rekao. Trenutno, ne bih nikakve procene i komentare iznosio - poručio je Goran.

Foto: INSTAGRAM.COM/DALILA_DRAGOJEVIC_OFFICIAL/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga