AKTUELNO

Kao i uvek, bez dlake na jeziku!

Zorica Erić, bivša zadrugarka, učesnica četvrte sezone najpopularnijeg rijaliti formata Zadruga, poznata po svojoj prepoznatljivoj boji glasa i britkom jeziku, za Pink.rs progovorila je o najlepšem periodu u godini, porodici, čuvenom sukobu sa Mišelom Gvozdenović i planovima za budućnost. Na snimanju glamuroznog novogodišnjeg programa Pink televizije, takođe, porazgovarali smo o predstojećim praznicama i uspomenama iz detinjstva.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Zorice, prelepo izgledaš, da li se tako i osećaš? Postoji li poseban razlog za tvoje blistanje večeras?

Počela je novogodišnja euforija, prosto nekako unutrašnje zadovoljstvo koje se eto vidi i spolja. Sve je radosno, ljudi su rapsoloženi kako se približavaju najlepši praznici, tako da sam se i ja u to uklopila.

Nova godina nam je na pragu, šta je ono najlepše što ti se dogodilo i po čemu ćeš pamtiti 2021. godinu?

Definitivno ću je pamtiti po učešću u Zadruzi 4, jako sam srećna i zadovoljna što sam ostala dosledna sebi i što me niije ništa poremetilo. Najlepša stvar je svakako i to kada sam izašla iz Zadruge, jer se nikada nismo odvajali, pa je taj susret nakon izlaska bila posebna sreća. Svi su mi živi i zdravi i na broju, to je ono najvažnije na kraju ove godine!

Kada smo kod Zadruge, nezaobilazna tema je tvoj sukob, koji je obeležio i tvoje učešće i onu čuvenu emisiju 'Narod pita', sa tvojim kolegom Mišelom Gvozdenovićem. Da li ste se čuli, da li će Nova godina doneti nešto lepo i da li ćete zakopati ratne sekire?

Što se mene lično tiče, taj sukob nije trebao ni da se desi. Ja sam uvek za zakopavanje ratbnih sekira i za pomirenje. Uvek sam za kompromis, raspoložena sam da sve dođe na svoje. Svakako mu želim sve najbolje, a za drugu stranu morate njega da pitate. Želim mu da u Novoj godini bude zdrav i još uspešniji!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da imaš čarobni štapić, da li bi nešto promenila?

Promenila bih... Znala bih sa magičnim štapićem kako da se ponašam u rijalitiju. Znala bih kako da se postavim, da se ne protumače neke stvari pogrešno. Definitivno bi promenila taj neki period. Nisam osoba koja voli da se svađa iako to nisam pokazala u Narod pita. Kočijaški vokabular mi je veliki i ne bih volela da mji se to sve ponovi...

Prva asocijacija na praznike, na Božić, na sve ono lepo što nas čeka?

Definitivno više to nije kao što je bilo. Kada sam bila mala, pamtim taj sneg do vrata, dečje igre, radovanje svemu, slatkiši, pokloni. Meni su sada porasla ali se svakako radujemo svemu tome,ukrašavanju doma, kićenju jellke... Gajimo tu tradiciju da poklanjamo nešto jednu drugima.

Koje su tri želje ili cilja koje bi sebi poželela u sledećoj godini?

Na prvom mestu, da budem zdrava, da moja porodica bude zdrava. Volela bih da se ove nesrećne okolnosti završe. Treća želja mi je da mi nova pesma bude slušana!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku.

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga