AKTUELNO

Pevačica je nedavno obelodanila trudnoću, a izgleda da su kilogrami već počeli da se povećavaju.

Drugo stanje u kom je sada i pevačica Nataša Bekvalac, počinje da menja njeno telo i pevačica se na društvenoj mreži instagram požalila na to kako sada izgledaju njena jutra.

Susret s vagom, Bekvalčevu u poslednje vreme brine, ali s obzirom na to da će uskoro biti u trećem mesecu trudnoće, sve je to normalno za novonastalu situaciju.

Pevačica će na proleće postati mama po drugi put, kao i njen partner Luka Lazukić, a njima će ovo biti prvo zajedničko dete. Nataša i Luka upoznali su se pre šest godina na ibici, ali su tek u martu ove godine, kada se Bekvalčeva drugi put razvela, započeli vezu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još:

ANINA I RASTINA KOLEGINICA ODLUČNA U NAMERI DA IM POSTANE PRIJA: Hoću malu Taru za snajku! (FOTO)

Upoznali smo se pre šest godina u Španiji. Bili smo na super plaži, on je specifičnog izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Prošetala sam pored tog stola gde je on sedeo, čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Popili smo nekoliko pića, bio je parti, a onda sam rekla: "Vidi ovog seksi Španca", šta žene drugo mogu da pričaju. Samo sam videla da se on okreće i kaže: "To nije nikakav problem"... - otkrila je Nataša jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'