AKTUELNO

Evo šta mu smeta!

Na samom kraju porodičnog sastanka, ovonedeljni vođa Lepi Mića se obratio zadrugarima, za koje smatra da su neiskreni.

Mihiću, kako komentarišeš to što ti je glumac kvarno zalepio šlag? Za to ćutite? - pitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foliranti ozbiljni, to znaći daje fejk svađa - rekao je Stefan Karić.
U pravu je Stefan. Gruja je juče 10 ljudi zvao u sobu... - istakla je Matora.
Nikakav savet nisam tražio, nisam zvao za savet, ko me je pitao šta mi je, ja sam mu odgovorio - odgovorio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dame i gospodo zadrugari, kukate kako ne spavate, a ne spavate jer su vam odnosi katastrofalni. Treba sad da ih rešite. Mihiću, izvoli, zanima me kako ti je gospodin glumac zalepio šlag u glavu, a sada svi ćutite - nastavio je Mića.
Dečko ima prebačaje. Naskoči na mene, Zolu, a mi smo sa njim najbolji. Zalepio sam šlag da ga opametim, a Fran nema svoje ja... Zalepio mi je kao što sam ja ona Mihiću. Ali nije bitno, ja sam to prihvatio. Mihić je dobio šlag da ga opametim - rekao je glumac.
Jeste, udario me je malo jače, šta sad da radimo, vratili su mu Luks i Fran. Ja mu ne bih vratio zbog godina i poštovanja, ništa mu ne zameram - dodao je Mihić.
Okej, ja ću da se obratim naciji. Zadrugari su bili neiskreni, nisu ništa rekli. Nemaju stav. Hoću da kažem da ste kukavice, nemate svoj stav, ništa vas ne interesuje. Zadrugari, sve ste prećutali. Evo ovako. Ana Spasojević je bila pre dva dana napadnuta od strane Tare, jer se šatro udvara Čorbi. A onda ista ta Tara poije kafu sa Anom Jovanović, koja je u vezi sa Matejom. To su dvostruki aršini - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Do Mateje mi nije stalo. Čorba me nije vređao, poštuje me. Zapravo, nisam znala kako da skinem Anu Spasojević s k*rca, pa sam to uradila - rekla je Tara.
Hvala Bogu pa sam te skinula s k*rca - dobacila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.