AKTUELNO

Našao opravdanje i ove večeri!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su videli snimak u kom je Dalila Dragojević prepričavala svoj se*sualni odnos sa Filipom Carem svom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću. Sledeći je reč dobio Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je zanimao se*s Maje i Cara - pitao je voditelj.
Nisam pitao, to mi je bolesno. Ne slažem se sa Sanjom. Dalila je kriva za taj razgovor, ako je oprosti i prešao preko toga neće se obazirati na to. Ja bih tako. Ja sam slobodan, nemam ženu i decu. Znaš kada ja kažem da su bolesni.
Drugo je kada si slobodan, ni naš se*s nije normalan ali šta ima da mu pričam kakav je se*s sa Čorbom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se toga tiče, trebala je reći ali svako se*s je isti. Ona treba to izbeći jer se o tome priča tako i to je to - rekao je Car.
Ona razmišlja na taj način da je bolje da kaže nego da puste klip i to je to. Bilo je kako je bilo. Verovatno je to jače od njega. Možda bi i mi pitali. Možda ta bol, pa pitamo nešto što ne bi trebali. To sa strane je bolesno, mi ne znamo šta je njemu u glavi, mi to ne znamo. Ona je u tim trenucima razmišljala da mogu da puste klip, pa je rekla, to je bolje. Ona je to rekla da bi mu možda napakostila - pričao je Dejan.
Rekao si da možda nije mnogo nagnječila - ubacio se Đedović.
Nije to bolesno, zamisii da je lagala i da je pušten klip - pokušavao je da objasni Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stojim pri tome da je najgora stvar zaljubljivanje, a ne se*s - dao je Car svoj sud.
Kada se u nekoga zaljubiš, to je haos, koja je poza bila, to punjenje - ubacio se Karić.
Kako je došlo do toga da mi upiremo prstu u čoveka koga su svi podržavali. Ta njegova pitanja su normalna, posle svega. Pričamo o njenu, jer mi nismo imali objašnjenje za neke njegove postupke. To što se pomirio je njegova stvar. Ne treba da ga osuđujemo. To je bolesno, ali je čudno. - objašnjavao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.