AKTUELNO

Nije mogla da joj prećuti!

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", nakon klipa na kojem je prikazana svađa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, Milica je ustala i otkrila zadugraima kako se oseća nakom raskida sa zadrugarem:

On mene u svađi naziva Mina, u raspravi Mina... Ja njega nikada nazvala imenom bivšeg. Meni ove baladice nećete - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Milica otkrila da je Mensur u svađama zove Mina, stupili smo u kontakt sa Minom Vrbaški, bivšom zadrugarkom i Mensurovom nekadašnjom velikom ljubavi, i tom prilikom je upitali za komentar:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, A. Nikolić

Što se tiče Milice, umesto što krivca traži u meni koja veze blage nemam sa njom, u meni i drugima, neka se potrudi da pita samu sebe zašto se to desilo! Pritom, sve zna, da ona nema prave emocije nego joj je glavni problem što ostaje bez priče! Svašta će tu još biti - rekla je Mina, a potom kometarisala i simpatije između Mensura i Ane Jovanović:

- Mensur i Ana su mi za sada jos nepoznanica! Kao nešto se smeškaju, ai obzirom da je ona već sa Matejom uplovila u vezu, a znamo svi šta je u studiju pričala i kako je nastupila, nekako se ne slaže sa ovim ponašanjem sada! Hajde da ništa ne tvrdim unapred, ali mislim da i ona traži dobar kadar! Mada ko zna... Možda se tu i probudi neka emocija - otkrila nam je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović

#Mina Vrbaški

#Zadruga