AKTUELNO

Nije birao reči!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću.

Što se mene tiče meni je ovo kad posmatram deluje kao da sam zatoečenik bizar dešavanja. Prvo ću da komentarišem ono što sam danas čuo, Dalilino gostovanje u radiju, ponovo priča nedovršeno i nekonkretno, a Dejan na sve to ćuti. Kao kad se dešavalo zaljubljivanje u Cara, danas mu je jasno stavila do znanja, ako zna da sluša. Dejan ne čuje ono što ne želi da čuje ili ono što ne želi da prihvati. Još bizarnije je da je nekom do je*anja u svemu ovome. Ona bi ispala najveći odron ovog sveta kad bi se za četiri nedelje je*avala. Ako volite razmišljate o ljudima koje volite. Ne može tako da je ona iskrena, da je bilo sreće, pa da nije iskrena. Sinoć znam šta se desilo i zašto je plakala, ako zato plačeš priberi se pameti. Nemoj i ovih mesec dana da te optužuju da nisi iskrena, a posle kažeš ko je znao da sluša. Ja znam da slušam i sve što sam čuo za Filipa Cara i brak sa Dejanom. Ovi ljudi me neće praviti budalom, ja ovde vrlo teško imam empatiju, imao sam je u određenim situacijama i žalim što jesam. Nema karakter i nema stav, ima sopstveni očaj u koji se uvlači sve dublje. Neće nikad biti srećan ako ovako nastavi. Ona iz sažaljenja i želje da spreči, popu*iće ku*činu i ona. Meni za mesec dana neće reći ko zna da sluša, sad sam čuo i sve mi je jasno - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

I ona i on će uništiti sebe - dobacio je Miki.
Malo pre smo gledalisvađu između Dalile i Filipa Cara. Dalila je monstrum žena ako može onakve postupke da napravi porodici, samoj sebi i svom mužu, ako za tri nedelje može da preboli i vrati se nekom. Ja znam da nisi, zato ti i ne verujem da si prebolela neke stvari, a shodno tome govori da ne možeš da se op*caš sa ovim očajnikom. Vrati se tamo i neka te mama dovršava gde si stao u 21. godini. Dalila će za mesec dana reći da ko je znao da sluša, sve mu je jasno. Dejan sve čuje i shodno njegovom očaju poslaću njemu - pričao je Đedović.
Marko iskren kao i uvek. Čudan mi je bio razgovor na radiju, neka stvari su mi zaparale uši. Karićeva pitanja, njeni odgovori su skroz kontradiktorni i čudni - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U stepenu očaja mu ne smeta komunikacija sa Karićem, a pričao je da su pobegli zbog njega - nastavio je Marko.
Neka on nosi - dodala je Dalila.
Šta da nosim? Šta si ti uradio? Zvala si Đedovića da uđe i sakrivala se tamo u krevet - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga