AKTUELNO

Velika muzička zvezda otvorila je dušu za Pink.rs, mi smo sa Minom sumirali godinu koja je za nama, a ona nam je nikad iskrenije priznala šta je mučila i sa čim se borila tokom cele 2021. godine.

Popularna muzička zvezda Mina Kostić za čitaoce portala Pink.rs odlučila je da sumira godinu koja je za nama i otkrije šta se sve dešava u njenom životu. Ono što će vas posebno iznenaditi to je njen trenutni ljubavni status o kom godini nije želela da govori u javnosti. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Koji trenutak bi izdvojili kao najlepši iz 2021. godine koji ćete dugo pamtiti?

- Korona je definitivno obeležila ovu godinu, bilo je i lepih trenutaka ali ne znam šta bih tačno izdvojila. Ovaj period života sa virusom mi je bio nikad teži. Nadam se da ćemo u narednoj godini biti bez nje. Volela bih da možemo slobodnije da živimo i konačno se posvetimo svojim karijerama u potpunosti. 

Pre skoro dve godine ste izbacila pesmu „Čovek moj“, da li planirate uskoro da obradujete svoje fanove sa nekom novom numerom?

- Naravno da da, jako sam srećan i željno isčekujem da izbacim svoju novu pesmu. Uželela sam se publike i nastupa. Sve je spremno. Pesmu sam otpevala. Odlučila sam da je izbacim posle nove godine. Nadam se velikom uspehu, moj tim i ja smo baš temeljno radili na ovom projektu. Jedva čekam da ugleda svetlost dana.

2022. godine će biti punih dvadeset i jedna godinu vaše karijere. Da li ćete ovaj broj postojanja na muzičkoj sceni obeležiti možda nekim većim koncertima?

- Imam u planu naravno, ali ne bih želela ništa da otkrivam. O svemu ćete biti obavešteni na vreme. Za sada je sve u Božijim rukama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U ovoj 2021. godini kojoj polako zatvaramo vrata, ste izgubili dosta kolega, šta imate da nam kažete na tu temu?

- Nažalost jesam. To mi je jako bolna tema i o tome ne bih puno pričala. Mnogo mi je žao i mnogo sam tužna zbog svega, Oni će većno živeti kroz svoje pesme kao i u srcima svih nas. Ja ću na svojim nastupima uvek rado otpevati njihove hitove.

U poslednoj izjavi vezanoj svoj emotivni status ste izjavili da ste zaljubljeni. Da li je i dalje tako?

- Nisam zaljubljena trenutno. Ali sam jako ispunjena. Ispunjena sam mirom i radošću. Meni je to više nego dovoljno. Moj mir nema cenu. Oduvek sam bila posvećena svom detetu, ali sada je ona u posebnom periodu kada želim da joj posvetim svu ljubav ovog sveta. O partneru trenutno ne razmišljam.

Koja je vaša poruka za čitaoce, da li ćete nam otkriti šta ste poželeli u ponoć 31. decembra?

- Zdravlje je na prvom mestu, a onda naravno mir i blagostanje kao i učvršćenje u Boga! Voli vas vaša Mina – poručila je Mina svim čitaocima portala Pink.rs i poželela srećne novogodišnje i Božićne praznika.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Nemanja Vasiljević

#Mina Kostić