AKTUELNO

Kao u bajkama!

Nova godina samo što nije pokucala na naša vrata, a javne ličnosti, kao i svake godine javnosti ostave bez daha kada je reč o dekoraciji u njihovim luksuznim domovima u kojima naprave pravi raj za svoju dušu. Na društvenim mrežama je nastala prava pometnja kada su pojedine estradne ličnosti postavile fotografije i snimke svojih okićenih domova i time se pohvalile pravu pometnju kada su komentari javnosti u pitanju.

Među prvim VIP ličnostima je bila pevačica Tina Ivanović koja svake godine svoje malo carstvo pretvori u pravi raj na zamlji. Ona je pored kamina stavila ukrase i time priredila pravo praznično zadovoljstvo. Pevačica se slikama na Instragramu pohvalila svojim fanovima lepim prizorom u kom svakodnevno uživa. Ona je na svoj nalogu postavila i video-snimak na kom se jasno vidi vatra u kaminu koja asocira na topao dom. Ivanovićeva je takođe okitila i jelku pored koje koje slikala sa svojim psom.

Svetlana Seka Aleksić je u svojoj velelepnoj kući priredila pravo carstvo za svoju porodicu. Nije strano da ona voli da uživa u praznicima sa svojom porodicom, a otkad je postala majka, Seka u svom domu napravi malo carstvo kao bi svojim sinovima Jakovu i Jovanu priredila što veći doživljaj i praznik za pamćenje.

Pevačica se nije libila da na svom Instagram nalogu pokaže svojim pratiocima novogodišnju dekoraciju koja je sve njene fanove ostavila bez daha. Komentari ispod slika su se samo nizali, a ono što je posebno oduševilo sve njen pratioce jeste jelka koja je smeštena u dnevnom boravku. Pogledajte kako je pevačica od svog doma, napravila pravi raj za oči u kom će sa svojom porodicom uživati potom novogodišnjih i Božićnih praznika.

Maja Berović jedna je od najtraženijih srpskih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Ona svojom pojavom i harizmom ne prestaje da oduševljava svoje fanove. Vest koja je posebno obradovala sve njene pratioce jeste ta, da je pevačica u blagoslovenom stanju. Ona će 2021. godinu ispratiti u poodmakloj trudnoći sa svojim suprugom Alenom u njihovom porodičnom domu u Beogradu.

Maja je u svom toplom domu okitila glamuroznu jelku veličine dva metra koja je sve njene pratioce ostavila bez dana. Pevačica je na svom Instagram profilu postavila sliku gde pozira pored jelke oko koje se naleze igračke u vidu deda mraza. Prazničnu atmosferu je upotpunilo i prigušeno svetlo u prostoriji, a ono što je raznežilo sve njene pratioce jeste trudnički stomak koji je muzička zvezda istakla svojom izazovnom haljinom.

Slavna teniserka, Ana Ivanović već duži niz godina sa svojim suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i sinovima Lukom i Leonom živi u gradu Vestendorf u Austrija. Njen nalog na društvenoj mreži Instagram broji više od milion i po hiljada pratilaca, sudeći po brojkama, teniserka je veoma aktivna na ovoj platformi, te je svoje pratioce obradovala obradovala novim slikama iz svog porodičnog doma i pokazala svima kako uživa u prazničnim danima.

Detalj koji je šokirao sve pratioce je upravo taj da se na jednoj od fotografije, Ivanovićeva slikala u džemperu bez donjeg dela garderobe gde pozira pored bogato okićene jelke i svojim pratiocima poručila sledeće:

- Uživajte u danima sa svojm najmilijima - napisala je Ana ispod provokativne fotografije.

Rijaliti zvezda Ana Korać svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila je delić praznične atmosfere iz svog devojačkog stana na Novom Beogradu. Naime, atraktivna brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je snimak i otkrila kako je dekorisala novogodišnju jelku. Ana je bila vredna i potrudila se oko svakog i najsitnijeg detalja i sada spremno dočekuje najluđu noć u godini.

Autor: Nemanja Vasiljević

#Ana Ivanović

#Maja Berović

#Seka Aleksić

#Tina Ivanović