AKTUELNO

Ne potresa se zbog onoga što može da pročita na društvenim mrežama, ali je, ipak, rešila da pojedincima objasni neke stvari.

Krajem septemra prošle godine pevačica Nikolija Jovanović donela je na svet ćerkicu Reu, a za razliku od brojnih koleginica koje posle porođaja prave veliku pauzu, to kod nje nije bio slučaj. Ona se vrlo brzo vratila na scenu i započela gostovanja po TV emisijama i nastupe širom Evrope, zbog čega se našla na udaru kritika pojedinaca.

Pročitaj još... ČESTITKE! Oženio se jedan od trenutno najpopularnijih pevača na ovim prostorima! (FOTO)

Foto: Instagram

Dušebriznici su je na društvenim mrežama nazvali lošom i nedovoljno posvećenom majkom, međutim, Nikolija ne haje za ovakve priče budući da ona jedina zna koliko vremena provodi sa svojom ćerkicom.

Foto: Instagram

- Daleko od toga da je odluka o povratku na posao bila laka, ali ne mislim da Rea mnogo trpi jer je ovaj posao fleksibilan. Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu - obrazložila je Nikolija i dodala:

Foto: Instagram

- Pritom, mi radimo samo vikendom, a kod kuće smo preko cele nedelje. Posao muzičara zahvalan je u tom smislu, ali nemamo taj komfor da se povučemo na duže jer nisam sigurna šta bi nas sačekalo kada se vratimo - pojasnila je ona.

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

'