AKTUELNO

Ekluzivno za portal Pink.rs obratio se svojoj lepšoj polovini!

Bivši zadrugar i tattoo majstor, Filip Reljić, privukao je pažnju gledalaca tokom treće sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a trenutno je u vezi sa Mašom, sestrom aktuelnog zadrugara, Mateje Matijevića.

Naime, Reljić će se u 2022. godini ostvariti u najbitnijoj životnoj ulozi, a činjenica da će postati otac ga čini najsrećnijim čovekom na svetu. On ne krije koliko mu je prethodna godina promenila život, a sa čitaocima portala Pink.rs podelio je svoje želje za narednu godinu:

Foto: Instagram.com/@matijevicmasaa

Sebi bih poželeo još više snage nego što sam imao, kako bih mogao još bolje da radim, još jače i kako bi mogao da sutra budem što bolji otac svom detetu - priznao je iskreno Filip.

Njega smo, takođe, upitali zašto će doček ove godine biti drugačiji od svih prethodnih i kako će ga obeležiti:

Doček Nove godine ću proslaviti kod kuće, sa Mašom, zato što je ona trudna i ne možemo da pijemo. Mislim, ja mogu, ali ona ne može, pa stvarno ne bi bilo fer da joj pravim zazubice - nasmejao se on.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Maša će ga definitivno usrećiti najlepšim poklonom, a čime će sebe obradovati povodom Nove godine, otkrio nam je u nastavku intervjua:

Ja sam čovek koji ne ume baš sebe da obraduje, pa ću se najverovatnije odmah nakon dočeka vratiti na posao. Sigurno ću sebe obradovati nekom novom tattoo mašinicom - rekao nam je Filip.

On ne krije da mu je ova godina promenila život, a nas je interesovalo da li postoji nešto što bi "magičnim štapićem" iz iste izbrisao:

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Ne bih apsolutno ništa promenio u 2021. godini, to je za mene bila najjača godina ikada! Eventualno bih izbrisao koronu, kako bi olakšao drugim ljudima život - rekao je on, a zatim se obratio svojoj lepšoj polovini, Maši:
Maši bih za Novu godinu poželeo da postane bolji tattoo majstor od mene, da bude uspešna u svom poslu i da bude ispunjena srećom - rekao je Filip za sam kraj.

Foto: Instagram.com/filiptattoo

Autor: M. Ivanović

#Filip Reljić

#Mateja Matijević

#Zadruga

#maša matijević