AKTUELNO

Tvrdi da je nikad nije uvredio!

Treća sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Izbacivanje" bila je Maja Marinković, koja je ovih dana u najturbulentnijim odnosima sa Filipom Carem do sada, zbog čega je on i raskinuo sa njom.

Šta bi ono jutros? - pitao je Darko.
Neslana situacija, koja nije za pohvalu. Izvinjavam se, ostala sam bez glasa. Došlo je do svađe, žao mi je što sam ga onako izgrebala, stvarno se kajem, eto, žao mi je, ali isto tako, dogodile su se loše stvari u odnosu... Sve u meni budi nesigurnost i agresiju, sada sam smirena, trudim se ceo dan da balansiram, nisam ni prišla danas. Iz nesigurnosti se ponašam tako, znam da to nije lepo, niko ne treba da se ugleda na to, pa ni ja, koja ti treći put godišnje pričam ovu priču - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš zbog niza njegovih poteza ti imaš nesigurnost. A ti si devojka koja odiše nekom sigurnošću i samopouzdanje. Šta sve tu postoji pa si ti od samouverene Maje dovela sebe u situaciju da budeš ova Maja i koja zbog svega toga reaguje na takav način? - pitao je Darko.
Ja sam takva samo u ljubavnim odnosima. Miki je rekao da naš izbor partnera više govori o nama, nego i njima. Umesto da sam se prvi put okrenula i otišla, tipa u Beču ili kad me je ostavio u etno-selu u krevetu i otišao da bude sa drugom devojkom, što sam nedavno saznala. To sve budi taj moj bes, nije nimalo za pohvalu. Moram da radim na kontroli besa, niko mene nije terao da se mirimo. Oboje smo temperamentni. On je rekao da je završio sa mnom, pa se opet danas raspitivao kako sam se slikala i ponašala... Ja sam uradila to profesionalno, okrenula se i otišla. Čak sam se ovako slikala, crno sve, tako sam se osećala... Teško mi je. Bude mi žao, žao mi je za reči koje sam mu izgovorila i on meni... On zna da ja nisam to što on priča! Ako sam tako loša, zašto se posle svega mire sa mnom? Oni vrlo dobro znaju kakva sam ja - istakla je Marinkovićeva.
Svi su ludeli za tobom, sve je pucalo, a onda: "Ne mogu da te se otarasim, skloni se", a onda opet, šta to radiš muškarcima? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, to je neka patologija, to je opsesija. Ja njega stvarno volim, trenutno smo završili odnos, ne znam šta je pričao ovde. Ovde su stvarni mnogo drugačije i ja sam mnogo puta prelazila preko svojih reči. Mislim da bi prešao preko ovoga, ovo nije najstrašnije što sam mu uradila. Jeste fizički, ali ja sam povređena unutra. Bolesne stvari, bolesni mozgovi, i sebe ubrajam tu. U mojoj vezi sve zavisi kakav je partner prema meni. Zašto se prema Čorbi nisam ovako ponašala? Nije mi davao povoda. On me nikada nije uvredio na takav način. I Filip je neko ko nije ni najmanje blag prema ženama, Mina, Aleksandra, Sanja, Dalila, ja... Nije problem samo u meni. Moj problem jeste agresija i žao mi je - govorila je Maja.
Verujem da ti je žao, ali ako se to ponovi, ljudi ti ne veruju - rekao je Darko.
Jutros smo se posvađali, nismo mogli da se uskladimo, hteo je da sedi u boravku do 11. Druga situacija, ušla je Aleksandra, mi smo korektne, ali se ne podnosimo, vrlo je jasno. On mi je rekao da je imao odnos sa njom, pa se vratio kod mene, jedan gospodim mi je rekao da smo bili u vezi tad. Kako da ne izljubomorišem, svaka žena bi odreagovala? Onda me on pita što sam bila sa Čorbom, ja kažem energija i strast, on odlepi. Nisam bila sa Čorbom iz inaza, nego je to bila moja želja. I tako je krenula situacija, uhvatila sam ga za lice, on me je fljusnuo, ja sam ga ogrebala i eto. Iskreno, Aleksandra je neko ko je meni dosta nekih loših stvari uradio, a i ja njoj, ali prvo ona meni. Nije dobijala ruske salate iz čista mira, možda je trebalo da budem dama, ali žao mi je... Ja sam sebe svesna, ali nekad sebe toliko spustim na nivo osoba za koje smatram da mi nisu ni do kolena. Razumećeš šta hoću da kažem... Nekad sebe tako spustim, zbog koga? Partnera. Nisu meni te devojke krive. Šta su meni Viki i Aleksandra, htela sam da kažem Silvana, krive? Oni su krivi... Oni su muškarci koju su po priradi k*rvari i ženskaroši, razmišljaju donjom glavom, a ne gornjom. Ne mislim da su mi te devojke krive, one možda žele i da se takmiče sa mnom. Ja sam jedna i ne treba se ponositi time što će on biti izmasakriran od mene. One to vide, pa lupaju šerpama ispred vrata, izvini, ali to sam ja - rekla je Marinkovićeva.
Šta te i dalje drži u tom odnosu sa Filipom, čega više ima, dobrih ili loših stvari? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je dobar kao prijatelj, ali je u vezi loš. Ne mogu da zaboraivm neke stvari. Za Viki mi je priznao tek pre par dana. Ako mu nisam verovala ni 50%, koliko sada, 70% mu ne verujem. Još jedna kap u punoj čaši, koja je vrlo slana, vrlo slana vodica. Sve je to nešto što me muči i tišti. Mnogo više voli sebe, dok ja sebe predam, a to ne treba nikad da se radi. Smatram da je ljubomora i posesivnost obostrana. Moja je pojačana, ali nije kako on priča. Šta traži sa mnom ako zna kakva sam? - dodala je Maja.
Da li ti imaš taj osećaj da se on tebe stidi? - pitao je Darko.
Mene je sramota da on ide sa ovakvim licem po kući, a mogu da zamislim njega. To je poniženje, ali isto tako, meni je poniženje kada on ne ustane i odbrani me u nekim situacijama. Nema logike, neke stvari se ne poklapaju. Ne znam da li je Dalilu branio, nisam baš pratila, ali mislim da kad on osvoji devojku... Znaš šta sam primetila, bio je u hotelu sa Dalilom i rekao mi je kao razmišlja u hotelu gde sam ja. LJubi se sa njom, gleda u mene, ja ga uhvatim tad. A onda priča Dalili da je voli najviše na svetu, kako ja da mu verujem da meni neće to da uradi? Ja Janjuša ne volim, Čorbu nikada neću uvrediti, neću biti sa njim, možda je moja greška što sam dozvolila da se komentariše, ali on? Šta je on sve uradio... Dobacuje prvi: "Dakice", onda sam ja zvala Dekija. I onda je kao nastao haos. Ja Cicu ne bih uvredila, to sam rekla, ali sam to rekla druga. On je takav čovek i to je to - rekla je Marinkovićeva.
Kakvo je sada tvoje mišljenje o Viki? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Još uvek imam crv sumnje da je imao nešto sa Marijanom. On kad je u svađi sa devojkom prizna sve. Viki nije loša, ali je bezobrazna. Izgladile smo to. Šta je ona meni kriva? Izvređam je u afektu, mada ne kažem da neke stvari ne mislim... - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.