AKTUELNO

Kako će Maja reagovati?

Nakon Tare Simov, raspodelu budžeta Lepog Miće prokomentarisao je Filip Car, kome je voditelj Milan Milošević dao reč u emisiji "Izbor potrčka".

Ovo mi je jedan od najgorih Božića bio, ali čestitaću ga porodici, prijateljima i svima koji slave. Što se tiče budžeta, nije napravio dobru podelu, nisam očekivao da će biti gazda opet, mogao je da kaže Martini da ne bude. Pričao sam sa njom par puta, zanimljiva je, inteligentna, stvarno je pokazala i kad je bila vođa koliko ume, koliko je inteligentna, a ima svašta da kaže. Nisam se nadao da će Mića biti vođa, mislio sam sam da će neko drugi. Na Miću smo navikli, znamo šta će da kaže... Njegovo mišljenje mi znači. Ali očekivao sam da će biti neko drugi, bilo bi zanimljivije da je Tara ili neko drugi. Nije mi se svidelo što je Mića bacio budžet, znamo kakva je nedelja... - krenuo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kriv. Pokrali ste pare, ukrali ovo i ja sam kriv - dobacio je Mića.
Baš kad je Mića delio budžet, ja sam rekao da bih voleo da Mića da Sandiju veliki budžet, samo zato što ga niko od ovih ljudi nije razapeo što ćemo biti gladni ove nedleje. Prošao je kao bubreg u loju, a napravio je sr*nje. Ali samim tim što je Mića bacio budžet, i Sandi je uzeo tih hiljadu dinara - rekao je Filip.
U pravu si, što bi Mića kaznio, kad ga niko ovde nije napao? - dobacio je Đedović.
Sandi je neko ko se dere na devojke, hvata za vrat, postoji par osoba koje izbegavam ovde, što bih se sukobila sa njim - ustala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što se Mića nije dotakao nekih novih tema, ušla je Aleksandra. Normalno da muškarcima nije dobro, mada mi je prošle godine izgledala bolje. Kada sam je prvi put upoznao, bila mi je prirodnija, normalnija, ali je sada bolja nego prošle godine po ponašanju - pričao je Car.
Ušla je pre jedan dan. Ne razumem šta. Daj joj sedmicu - dodao je Mića.
Nadam se da neće biti situacija nekih sa njene strane - govorio je Filip.
Nismo u vezi, što bi bilo? Nemoj da se brineš ništa - uzvratila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.