AKTUELNO

Iako im je ovo prvi nastup, žiri je dobro reagovao na njih, bez obzira na sitne zamerke.

Sledeći koji su se predstavili četvoročlanom žiriju jesu tri mladića iz Subotice koja čine bend "Divergence". Oni su klasični muzičari, znaju se dugo i najbolji su drugovi, ali su bend oformili tek pre četiri dana, dok su sva trojica imali mnogo solo nastupa. Odlučili su da njihov prvi zajednički nastup bude u šouu "Ja imam talenat". Njih trojica su na bubnjevima, violini i kontrabasu odstvirali kompoziciju koja je odmah pokrenula aplauze u publici, ali se posle pokazalo da je u pitanju spoj nekoliko kompozicija.Stefan Đurić Rasta je na kraju njihovog nastupa ustao aplaudirajući oduševljeno.

Foto: Printscreen Youtube

Publika je jednostavno bila očarana, pa su mnogi od njih ustali da pozdrave ove talentovane momke.- Je l ovo vaša publika? Bilo je svega i svačega, svi ste fantastičnu muzičari, ali je bilo zbrke, a onda ste prešli odjednom da svirate ovu pobedničku pesmu Norveške od pre četiri godine. Ne znam šta da mislim, šokiran sam. Vidim da vam fali bas, ali je zbrka definitivno vrlo interesantna - prokomentarisao je Srđan Žika Todorović.- Ne, vi ste definitvno dobri muzičari i vidim da vi to znate. I vi ono, što bi rekao Rasta, "ovaj delje". Ali u svakom slučaju ste fascinantni, meni se to dopalo - pohvalila ih je Ana Nikolić.

Foto: Printscreen Youtube

- Definitvno imate dar i svako ponaosob zna one segmente koji su bili solo. To što je bilo haotično, pa biće bolje. Dobro je da imamo ovakve muzičare. Meni se to dopalo - bila je kratka Danica Maksimović.- Uopšte nisam rekao za bubnjara da "delje", ja sam rekao da "zakivaš kolikiko dobro sviraš". U pravu je Žika - niskih tih frekvencija je malo falilo u toj punoj slici, mi sad tu možemo da pričamo o tome šta je falilo u detaljima, jer ste vi jako dobri, pa može da se nadomesti to nešto. Ja sam ustao da vas pozdravim kao muzičare, jer ste sjajni, stvarno ste sjajni. I mislim da to što radite može da ima jako dobru primenu i nije onako uzaludno, jer ja jako žalim muzičare u današnje vreme, ali vi imate perspektivu - rekao im je Rasta.A nakon njihovog nastupa Srđan Žika Todorović je ustao i seo za bubnjeve koje su ovi mladići ostavili, i zasvirao.

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'