AKTUELNO

Nije ih štedela!

Jovana Tomić Matora u emisiji "Pretres nedelje" iznela je da se tokom leta udvarala Sandri Rešić, ali i da su pali poljupci između njih dve. Za portal Pink.rs oglasila se Rialda Karahasanović i otkrila šta misli o sukobi koji se desio između njih dve.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Rialda je takođe u četvrtoj sezoni "Zadruge" bila najbolja prijateljica sa Sandrom, ali je i sa Matorom bila u jako dobrim odnosima, dok ona nije priznala emocije prema njoj i počela da remeti njenu vezu sa tadašnjim dečkom Kenanom Tahirovićem.

Ja sam se sa Sandrom videla jednom, jednom smo kafu popile i bile smo na završnoj žurki. Čule smo se, nisam ulazila u detalje, videla sam da se druži sa Matorom. Matora nije bila moje društvo i izbegavala sam to okupljanje. Sa druge strane nisam tip koji osuđuje, neka radi ko šta hoće od svog života, ali malo mi je to kontradiktorno. Predstavila se kao Sanjina drugarica, znam da su se čule dok su bile napolju, mislim da nije etički korektno. To je ono što bih ja rekla da mogu u ovom momentu da prokomentarišem ili njoj da kažem . Matora se po hiljaditi put pokazala, koliko je iskompleksirana, to je bilo, pa je bilo, ne može niko da ospori. Ona mora da stane pred milionski aditorijum i u etar kaže neke stvari, koje zna da bi možda druge ljude ugrozilo i ne bi im prijalo. Ništa drugo od Matora nisam očekivala. Očigledno Sandru nisam najbolje upoznala, ali ko sam ja da bilo kome sudim? Svi oni koji su se viđali letos znaju šta su radili jedni sa drugima - rekla je ona.

Foto: Jelena Simonović

Autor: A. N.

#Zadruga