AKTUELNO

Ovu su njegove želje u 2022. godini!

Voditelj najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, sa nama je sumirao utiske 2021. godine, ali i kakvi su mu planovi za godinu koja dolazi. Otkrio nam je i kakve su mu želje, ali i koji poklon bi njega usrećio.

Foto: Jelena Simonović

Šta smatraš najvećim uspehom u ovoj godini? Zbog čega si bio najponosniji na sebe tokom godine?

I ova godina mi je bila uspešna, bilo je mnogo stvari zbog kojih sam zadovoljan i ponosan na sebe, ali ne bih sada stavio akcenat na profesionalne i neke druge uspehe. U ovoj godini, takvoj kakva je bila, mislim da ponovo treba da budu ponosni svi koji su uspeli da sačuvaju zdrav razum, optimizam i pozitivan duh, a čini mi se da ja jesam.

U kom trenutku si se najviše smejao, a kad si plakao?

Srećom, bilo je mnogo sjajnih trenutaka i smeha. Neko sam ko obožava prijatelje, ko sa društvom ima neverovatnu povezanost i smisao za humor, pa se nećete iznenaditi kada kažem da sam se sa njima najviše smejao, mnogo puta tokom godine... A bilo je i tužnih trenutaka. Nažalost, izgubio sam bliskog člana porodice, to je definitivno na negativan način meni obeležilo ovu godinu, ali i sve koje dolaze.

Foto: Jelena Simonović

Šta bi voleo od poklona da se nađe ispod tvoje jelke? 

Ispod jelke teško da će se naći išta, jer jelku nemam, hahha! U novom sam stanu, nisam nažalost stigao još uvek da pokupujem sve te praznične drangulije i unesem tu novogodišnju euforiju, ali poklone svakako primam - ne mora ispod jelke, može direktno u ruke! Zdravlje, sreća i ljubav ne mogu da se poklone, pa bih se skroz zadovoljio novim telefonom ili nekim dobrim cipelama.

Kakve su ti želje za 2022. godinu?  Šta još nisi ispunio, a potrudićeš se da ostvariš, na poslovnom i privatnom planu?

Poslovne želje i planove ne otkrivam, neću da mi neko ukrade ideje ili da me zbog nekog potera maler. Samo znam da ću, kao i do sada, davati svoj maksimum, šta god radio, i da ću biti otvoren za sve velike stvari koje dolaze. Privatno, želim da se ove godine malo više posvetim sebi, svojoj porodici i prijateljima, da više putujem i da se zaljubim, ovaj put uspešno!

Foto: Jelena Simonović

Kako ćeš provesti novogodišnju noć? Šta ćeš poželeti u ponoć?

Više je solucija u opticaju, još uvek nije pala odluka gde će se desiti i kako će izgledati ta najluđa noć, ali nije ni bitno, samo neka bude - najluđa do sada! To ću verovatno videti u poslednjem trenutku, a što se želja u ponoć tiče, posle svega što nas je zadesilo u proteklom periodu, iskreno - samo da budemo zdravi i srećni.

Kome ćes poslati prvu poruku kad sat otkuca 12? 

Imao sam u planu jednu osobu, ali smo prestali da pričamo, pa će ta poruka izostati. Naravno, tu je porodica, tu su prijatelji, koji će među prvima dobiti moju čestitku i lepe želje za početak nove godine.

Foto: Jelena Simonović

Koje su najlepše praznične uspomene koje pamtiš iz detinjstva? Da li si verovao u Deda Mraza?

Ništa konkretno ne bih izdvojio, pamtim sve te lepe slike - porodicu na okupu, naše porodične prijatelje, mnogo dece, hrane, muziku i dobre energije. Kao mali, uvek sam novu godinu slavio u svom domu ili u domovima naših porodičnih prijatelja i to je nešto meni najlepše. U Deda Mraza sam davnih dana prestao da verujem... U zabludi sam svega nekoliko godina ziveo.

Foto: Jelena Simonović

Autor: A. Nikolić

#Zadruga